Розділ Спорт

У Шепетівському НВК №3 відбулись змагання з міні-біатлону

Автор 21 лютого 2021, 12:27

18 лютого в Шепетівському навчально-виховному комплексі №3, з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні, відбулися змагання з міні-біатлону між ліцеїстами І та ІІ курсів за "Кубок директора".

Такий вид спорту як біатлон потребує дороговартісного обладнання та спеціально підготовлених майданчиків. Тому змагання з цього виду спорту практично не зустрічаються на Хмельниччині.

У  НВК №3 у складі "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н.Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою" підійшли креативно до цієї проблеми. Замість малокаліберних гвинтівок, які не можна використовувати поза спеціально облаштованих тирів,  використовувались пневматичні. 

Змагання організували задля того, аби сформувати патріотичну свідомість учнів, виявити у них військово-спортивні здібності та популяризувати здоровий спосіб життя і активну життєву позицію. Ініціював змагання керівник військового ліцею, вчитель предмету “Захист України” Олександр Юрін. Учасники змагань отримали масу позитивних емоцій. Вітаємо ІІ курс ліцею із здобутою перемогою.

Перемогу в результаті змагань святкував ІІ курс ліцею.

Нагадаємо, що сьогодні з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні у Шепетівці відбудуться лижні перегони. Гонки стартують на стадіоні «Локомотив».

0
репостів
0
репостів