Розділ Спорт

Городищенський туристичний клуб отримав спортивний інвентар від Фонду Кличків

Впродовж кількох місяців 2020 року тренер турисько-оздоровчого Клубу"Меридіан" та ХОЦТКУМ, що функціонують на базі Городищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Судилківської сільської ради, брав участь у Всеукраїнському проєкті для вчителів фізичного виховання "Посилка успіху" від Klitschko Foundation.

Впродовж навчання Яворський Володимир Миколайович отримав не лише нові знання, але й позитивні емоції,враження, зустрів нових друзів та знайомих.Однією із найзнаковіших подій було спілкування із Володимиром Кличком, відомим боксером, натхненником проєкту.

І ось довгоочікувана мить - гуртківці отримали омріяний інвентар: м'ячі, гімнастичні коврики, ракетки та ін. Тепер їхні тренування стануть цікавішими, насиченими різними техніками і вправами. Так тримати, Володимире Миколайовичу! "Мерианівці" 

Локальні «Школи успіху» – це заходи, які проводять учасники проєкту Klitschko Foundation у своїх громадах. Для випускників «Школи успіху» це можливість на практиці засвоїти здобуті знання, стати місцевими лідерами та отримати досвід проведення проєктів. Для жителів громади це шанс дізнатись більше про навички XXI століття, можливості саморозвитку, побачити переваги неформальної освіти та знайти однодумців.

Цьогоріч перед підлітками стоїть виклик – реалізувати власні проєкти в онлайн-форматі. Але, з іншого боку, це ще й можливість залучити до своїх проєктів учасників спікерів з усієї України та навіть світу, бо такий формат проєктів дозволяє стерти будь-які кордони та допомагає учасникам вийти за межі власних можливостей.

Останнє редагування 03 грудня 2020, 20:17

Відео

0
репостів
0
репостів