Розділ Спорт

Спортивно-масові заходи з нагоди Дня Перемоги

Автор sportinshepet.at.ua 13 травня 2013, 14:32

З нагоди Дня Перемоги в нашому місті було проведено ряд спортивно-масових заходів! 

7 травня першими в триборстві змагалися військові та силові структури міста. Змагання складалися з підтягування на перекладені, бігу на 1000 метрів та стрільби (вправа ПМ-1). Змагання були особисто-командними. Кожна команда складалася з чотирьох чоловік, які без замін брали участь в усіх видах спортивної програми. В підсумку в командному заліку, як і в минулому році, перемогла команда ЛВ на ст. Шепетівка, яка лише за кращим показником перших місць випередила команду в/ч А4127. Третє місце посіла команда Шепетівського МВ УМВС.

Кращими по видам в особистому заліку стали:

1) Підтягування:

1 місце – Гнатюк Олег (ЛВ на ст. Шепетівка)

2 місце -  Сільвестр Олександр (ЛВ на ст. Шепетівка)

3 місце – Нагорний Іван (в/ч А4127)

2) Біг на 1000 метрів:

1 місце – Котовський Микола (Шепетівське МВ УМВС)

2 місце -  Кушнір В. (Шепетівське МВ УМВС)

3 місце – Зборовський Сергій (в/ч 4127)

3) Стрільби (вправа ПМ-1):

1 місце – Сільвестр Олександр (ЛВ на ст. Шепетівка)

2 місце -  Нестерович Руслан (в/ч А4127)

3 місце – Лук’янчук Денис (ЛВ на ст. Шепетівка)

В підсумку в загальному особистому заліку кращим став представник в/ч А 4127 Нестеревич Руслан. Друге місце посів представник Шепетівського МВ УМВС Котовський Микола. Третє місце за представником ЛВ на ст. Шепетівка Сільвестром Олександром. Призери в особистому та командному заліках нагороджені грамотами. Команда-переможець виборола кубок.

9 травня вулицями міста пройшла традиційна легкоатлетична естафета серед команд шкіл міста. В підсумку перше місце знову вже вчетверте поспіль посіла команда НВК№3. Друге місце виборола команда ЗОШ№1. Третє за НВК№2. Команди-призери нагороджені грамотами та солодкими подарунками. Команда-переможець виборола кубок.

Також 9 трвня в міському шаховому клубі «Дебют» відбулися змаганння з блискавичних шахів (кожному учаснику надавалося 5 хвилин до кінця партії). При одинадцяти учасниках змагання проводилися за коловою системою в одне коло. В підсумку кращим став кандидат в майстри спорту Янюк Володимир (м.Шепетівка), який зазнав лише однієї поразки. Другу сходинку з відставанням в пів очка посів також кандидат в майстри спорту Ковбасюк Геннадій (м.Шепетівка). Третім став першорозрядник з м.Славута Хозяєв Дмитро, який набрав 8 очок. Призери турніру нагороджені грамотами та медалями. Переможець виборов кубок.

Останнє редагування 13 травня 2013, 14:38
0
репостів
0
репостів