Розділ Спорт

Шепетівські чирлідери здобули перші місця у Ukrainian Beach Games

Автор 23 серпня 2020, 14:32

В Одесі з 21 до 23 серпня відбулися Ukrainian Beach Games - це щорічний захід Спортивного комітету України, який відбувався вже всьоме. У змаганнях з чирлідингу змагались і шепетівчани.

Цього року на одному майданчику зібрались сім видів спорту: пляжний футбол та волейбол, бейсбол та регбіліг, футволей, чирлідинг та бадмінтон. В рамках мультиспортивних ігор відбулися чемпіонати, рейтингові змагання та справжнє шоу груп підтримок – Cheer Dance Show.

Вперше в Україні пройшов турнір з еір-бадмінтону – це гра на свіжому повітрі з спеціальним воланчком, який стійкий від вітру.

Також в рамках ігор відбувся медичний пляжний фестиваль, де зібрались медики з усієї країни, щоб позмагатися в пляжному футболі. Команди з Києва, Черкас, Харкова, Вінниці, Житомира, Полтави, Дніпра, Запоріжжя, Миколаєва, Херсона, Чернівців та Одеси змагались за супер кубок Ukrainian Beach Games. Хірурги проти офтальмологів, терапевти проти ортопедів, гінекологи проти урологів - і це не бунт у лікарні, а турнір з пляжного футболу.

Серед нестандартних змагань – "Камінь, ножиці, папір", корнхол, фрізбі для вболівальників та багато різних активностей.

Але повернемось до здобутків шепетівчан. Дебют сольного виступу Даши Звєрєвої вразив суддів. У номінації Urban Сheer Solo вона посіла перше місце.

Також у виді програми Cheer Dance Shows Trio, у запеклій боротьбі вибороло перше місце шепетівське тріо у складі Даши Звєрєвої, Гурш Вікторії та Аліни Сільвестр.

Тренер дівчат Олексій Шуляков щиро радів за перемогу своїх дівчат:

Пишаюсь своїми вихованцями. Ось тепер, можна і до школи. Щира подяка президенту федераціїї з чирлідингу та чир спорту в Україні - Андрію Боляку, що надав нам таку можливість та організував змагання. За пошиття костюмів вдячні Людмилі Колодяжній.

Останнє редагування 23 серпня 2020, 14:44
0
репостів
0
репостів