Розділ Спорт

Забіг за Здоровий Спосіб Життя

Автор 09 квітня 2013, 22:48
Кожна людина хоче тримати своє тіло в формі. Хтось займається на турніках, хтось бігає кожного ранку, хтось займається в спортивних секціях - адже ми всі хочемо бути здоровими. Дехто чекає літнього тепла, аби під теплим сонцем босоніж пробігтися по траві, але знайшлася компанія відчайдухів, яка вважає, що у будь який сезон можна займатися спортом будь то зима з снігом чи літо з пекучим сонцем. З цього приводу був організований спорт-пробіг "Забіг за Здоровий Спосіб Життя"у місті Шепетівка Хмельницької області. 
Більшість шепетівчан знали про погодні умови, що очікувалися 06.04.2013, але їх це не зупиняло. Це сприймали більше з гумором тому виник такий "анекдот" 
Сьогодні по всіх телеканалах говорили, що завтра 06.04.13 (Субота), в м.Шепетівка буде шквал сильних опадів (Дощ, сніг, град, а також метеоритний дощ), землетрус (По прогнозах вчених Шепетівка може провалитися під землю), повінь (Річка Гуска розійдеться, і в деяких місцях рівень води може сягати до 14 метрів). 
Але нічого страшного ми не бачимо, і запрошуємо всіх на завтрашню пробіжку, не запізнюйся!!!!!
Звичайно людей на пробіжці було не стільки, як очікувалося. Дехто злякався болота, дехто не зміг підібрати зручного одягу. Але 25 відчайдухів все ж прийшли та пробігли визначним маршрутом отримавши масу емоцій та адреналіну. Пробіжка тривала близько 20 хвилин за маршрутом пл. Т. Шевченка -> вул. Карла Маркса -> Парк Культури та Відпочинку -> майданчик біля магазину "Ніка". 
Перед пробігом була проведена розминка наставником Олександром,також було зроблено групове фото та сказані слова наснаги. Після слів,- Всі стали по парах, так щоб було гарно, - Колона з прапорами та викликами за здоровий спосіб життя рушила на зустріч новим емоціям та спорт-майданчику біля зупинку "Ніка". 
Не дивлячись на болото та мокрий сніг пробіг сподобався всім буз виключення. На жаль через погодні умови обіцяний виступ Street Workout не відбувся, але деякі відчайдухи все ж змогли зробити деякі вправи на перекладинах.
Цим прикладом Шепетівська молодь довела, що навіть не дивлячись на погодні умови, брак фізичної сили, чи просто поганий настрій можна весело провести час займаючись спортом.І якщо ви хочете це робити, але у вас не виходить чи ви боїтеся пробувати самі ми допоможемо вам зробити цей важкий перший крок до здорового життя.
0
репостів
0
репостів