Розділ Спорт

Відбувся матч присвячений пам’яті Миколи Огородніка

Автор 17 червня 2020, 19:25

14 червня 2020 року на стадіон «Локомотив» відбулася матчева зустріч з футболу між командами «Лісівник» та «Локомотив» присвячена пам’яті Миколи Огородніка. Гра видалася досить напруженою та видовищною.

У першому таймі команда «Лісівник» впевнено лідирувала забивши два м’ячі.

У другому таймі напруга була неймовірною  так «Локомотив» спочатку відіграв один м’яч на що «Лісівник» відповів  взяттям воріт і рахунок став 3:1. Далі «Локомотив» знайшов у собі сили та забив три голи поспіль та захопив лідерство з рахунком 4:3.

На останніх хвилинах матчу «Лісівник» зумів зрівняти рахунок.

Таким чином переможця матчу довелося визначати шляхом пробиття серії пенальті. Футбольна фортуна була на боці «Локомотива», який переміг з рахунком 8:7.

Матчеву зустріч було організовано та проведено управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради, первинною профспілковою організацією Локомотивне депо Шепетівка та федерацією футболу міста Шепетівка.

Короткий життєпис Миколи Огородніка

Огороднік Микола Анатолійович народився 22 травня 1959 року в м.Шепетівка. В 1974-1975 р.р. грав за юнацькі команди «Локомотива» та «Корчагінця». Служба в армії з 1977 по 1979 рік в м.Новоград-Волинський, Житомирської обл. у В/Ч 43645. Після служби в армії  в 1979 році розпочав свою трудову діяльність на заводі «Комуніст» слюсарем, де грав у футбол за команду “Корчагінець” під керівництвом видатного для Шепетівки тренера Лисенка Леоніда Захаровича. В кінці 79-го та 80-х років в складі «Корчагінця» не одноразовий призер кубку та першості Хмельницької обл.

В сезоні 1984-1985 років в складі команди «Корчагінець» приймав участь в першості України серед колективів фізичної культури.

З 1991 по 1994 роки грав за команди колективів фізичної культури та спорту Шепетівського р-ну.

З 1993 по 1997 роки грав за команду «Папірник» м.Понінка на першість області серед команд Вищої ліги.

12 грудня 1997 року прийнятий в локомотивне депо  Шепетівка на посаду слюсаря по ремонту обладнання, а в 2001 році був переведений слюсарем з ремонту рухомого складу.

За період роботи проявив себе дисциплінованим, відповідальним, висококваліфікованим та сумлінним працівником. Він постійно працював над підвищенням свого професійного рівня, брав активну участь у громадській роботі та успішно справлявся з поставленими завданнями.

Огороднік М.А. з 1997 року на громадських засадах тренував футбольну та міні-футбольну команди локомотивного депо, які постійно приймають участь у змаганнях на першість міста Шепетівки та району, в спартакіадах Південно-Західної залізниці, Укрзалізниці та різноманітних турнірах. Вихованці Огородніка М.А. постійно залучаються до збірних команд міста, області, Козятинської дирекції залізничних перевезень та збірної команди Південно-Західної залізниці. Під його керівництвом команди неодноразово стававали чемпіонами та володарями кубку міста, чемпіонами Козятинської дирекції залізничних перевезень, чемпіоном та володарем кубка Південно-західної залізниці, нагороджений багатьма відзнаками, подяками та почесними грамотами.

(помер 17 квітня 2017 року під час футбольного матчу в с.Коськів, Шепетівського р-ну).

Управління у справах сім’ї, молоді та спорту

Останнє редагування 17 червня 2020, 21:50
0
репостів
0
репостів