Розділ Спорт

У Чемпіонаті області з футболу серед ветеранів зіграє команда з Шепетівки

Автор 11 червня 2020, 13:27

10 червня на стадіоні “Поділля” відбулась нарада представників команд Чемпіонату області з футболу серед ветеранів. Про це повідомила Хмельницька обласна асоціація футболу.

В робочій зустрічі взяли участь: Олег Собуцький – президент АВФУ (асоціація ветеранів футболу України), Ігор Хіблін та Микола Кузнецов – голова та заступник Хмельницької обласної асоціації футболу, куратор ветеранів області – Броніслав Криштофор та представники восьми команд ветеранів, які стартують у новому сезоні.

Отож в Чемпіонаті області з футболу серед ветеранів (40+) – 2020 гратимуть наступні команди:

  1. “Папірник” Понінка
  2. “Конфермат” Хмельницький
  3. “Агробізнес” Волочиськ
  4. “Агробізнес” Нова Ушиця
  5. “Темп” Шепетівка
  6. “Іскра” Теофіполь
  7. “Случ” Старокостянтинів
  8. “Дружба” Чемерівці

В ході зустрічі обговорили проблеми, з якими зустрічалися команди в минулому, щоб уникнути подібного в сезоні нинішньому. Представники команд висловили свої побажання. Олег Собуцький зі своєї сторони пообіцяв всебічну підтримку ветеранів, як і в попередні роки. Тому пора вивчати рейтинг букмекеров та робити ставки на улюблені команди. До речі, якщо ви полюбляєте бейсбол, то в Південній Кореї та Тайвані вже розпочались чемпіонати.

Один з моментів, які команди прийняли – це дозволяється наявність у заявці команд до 3-ох гравців 1981 року народження. З повним регламентом можна ознайомитись у прикріпленні під цим матеріалом.

Було погоджено календар на перше коло поточного сезону, який вже за планом стартує 20 червня. З повним календарем ігор першого кола можна ознайомитись нижче у прикріпленні під цим матеріалом.

Останнє редагування 11 червня 2020, 20:14
0
репостів
0
репостів