Розділ Спорт

Змагання зі стрільби з пневматичної зброї

Автор sportinshepet.at.ua 04 березня 2013, 15:56

2 березня в приміщенні тиру Лінійного відділу міліції на ст. Шепетівка пройшли традиційні змагання зі стрільби з пневматичної зброї серед команд шкіл міста, присвячені Дню захисника Вітчизни. Змагання проводяться вчетверте.

Прийняти участь в змаганні виявили бажання 9 команд: НВК№2, НВК№3, військовий ліцей НВК№3, ЗОШ№1, СЗОШ№2, ЗОШ№3, ЗОШ№6, ЗОШ№8 та школа-інтернат. Команди складалися з чотирьох чоловік: двох юнаків та двох дівчат. Учасники змагалися у влучнсті у двох вправах: ГП-1 (гвинтівка пневматична) та ПП-1 (пістолет пневматичний). Кожному учаснику надавалося три пробних постріли (пристрілка) та десять залікових. Відстань до цілі 10 метрів. Один учасник команди брав участь в одному виді змагань, тобто в кожній вправі змагань від команди змагалися один юнак та одна дівчина.

В підсумку перше загальнокомандне місце з 293 очками виборола команда ЗОШ №1. Друге місце посіла команда ЗОШ№6 (268 очок). Лише на одне очко від срібного призера змагань відстала команда НВК№3, яка з 267 очками завоювала третє місце. Минулорічний перемочець змагань команда військового ліцею НК№3 була лише четвертою (261 очко).

В особистому заліку місця роподілилися наступним чином:

ВПРАВА ГП-1:

- юнаки:

1 місце – Малишевський Володимир (88 очок), команда ЗОШ№1;

2 місце – Шкйопу Роман (86 очок), команда військового ліцею НВК№3;

3 місце – Козловський Едуард (81 очко), команда СЗОШ№2.

- дівчата:    

1 місце – Вознюк Діна (88 очок), команда НВК№3;

2 місце – Власенко Олена (82 очки), команда військового ліцею НВК№3;

3 місце – Олар Марина (78 очок), команда ЗОШ№6.

 

ВПРАВА ПП-1:

- юнаки:

1 місце – Василишин Юрій (63 очки), команда ЗОШ№8;

2 місце – Вальчук Олег (61 очко, більша кількість дев’яток), команда ЗОШ№6;

3 місце – Христюк Павло (61 очко), команда ЗОШ№3.

- дівчата:   

1 місце – Сорока Марина (75 очок), команда ЗОШ№1;

2 місце – Павлишина Вікторія (67 очок), команда НВК№3;

3 місце – Давнюк Тетяна (66 очок), комнада ЗОШ№3.

Команди-призери змагань нагароджені грамотами, команда-переможець виборола кубок. В особистому заліку призери нагороджені грамотами та медалями.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». 

Організатори та учасники змагань висловлюють щиру вдячність ЛВ міліції на ст. Шепетівка за допомогу в проведенні даного заходу та суддям змагань: Сільвестру Олександру (головний суддя), Лук’янчуку Денису та Саясіній Оксані.

0
репостів
0
репостів