Розділ Спорт

Відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики в приміщенні

Автор Кушнір Л.І. 23 січня 2013, 19:37
17-19 січня 2013 року в місті Хмельницький відбувся Відкритий чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики в приміщенні. Боротися за чемпіонство приїхало понад 15 команд, загальна кількість учасників становила 146 чоловік. Не лишилися і осторонь цього свята королеви спорту і Шепетівські легкоатлети.
Команду Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи склали 7 найкращих спортсменів. В напруженій боротьбі наша команда виборола 5 загальнокомандне місце набравши у підсумку 226 очок, показавши такі результати: Романюк Тетяна виступавши у категорії дорослих стала дворазовою чемпіонкою області на дистанціях 200 та 400 метрів. Гарзель Олександр виборола бронзову нагороду з бігу на 400метрів та срібло з бігу на 800м. серед дорослих(тренер-викладач Іванюк М.М.). Баковець Максим зайняв ІІІ місце з бігу на 400метрів у категорії юнаків(тренер-викладач Іванюк М.М.). Поліщук Марина стала фіналісткою чемпіонату з бігу на 60метрівале нажаль поборотись за п’єдестал у неї не вийшло(тренер-викладач Вірченко О.А.). Шахрай Євген у нелегкій боротьбі здобув срібну нагороду з бігу на 60, підтвердивши виконання І дорослого розряду та зайняв ІІ місце на дистанції 200 метрів(тренери-викладачі Григорчук Л.В. та Романюк Т.Ю.). Пільноватих Нікіта зумів вибороти срібло на дистанції 1500 метрів та бронзу на дистанції 800 метрів(тренери-викладачі Романюк Т.Ю. та Григорчук Л.В.) Команда Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи з естафетного бігу у складі: Шахрая Євгена, Пільноватих Нікіти, Туринського Владислава та Баковця Максима стали чемпіонами області у естафеті 4 по 167 метрів.
Приємною новиною стало те, що Шахрай Євген та Пільноватих Нікіта увійшли до складу збірної команди області з легкої атлетики та будуть захищати честь Хмельниччини на Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юнаків( 1996р.н. і молодші), який відбудеться 31січня по 2 лютого 2012 року в місті Запоріжжя. Своїм високим результатам Євген та Нікіта завдячують тренерам-викладачам Романюк Тетяні Юріївні та Григорчук Лілі Володимирівні, які вже понад рік об’єднали свої зусилля у бригадний підряд та злагоджено і результативно працюють над підготовкою чемпіонів, призерів та членів збірної команди Хмельницької області.
0
репостів
0
репостів