Розділ Спорт

Шепетівський “Темп” привіз срібло із футбольних змагань у Красилові

Автор 15 грудня 2019, 22:45

Сімнадцятий традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранів пам’яті Якова Горбачова відбувся у Красилові. Вшанувати пам’ять першого тренера Сергія Ковальця зібрались команди “Темп” Шепетівка, “Фортеця” Кам’янець-Подільський, “Полісся” Житомир та “Случ” Красилів.

Цікавий турнір, який до останнього матчу зберігав інтригу щодо турнірної таблиці  змагань приніс перемогу команді “Случ” Красилів. Друге місце у команди “Темп” Шепетівка, третє “Фортеця” Кам’янець-Подільський.

Організатори турніру та особисто гравець команди “Олександрія” Кирило Ковалець підготували  призи, якими були нагороджені команди та гравці. Кращими гравцями названо в команді “Случ” Красилів – Андрій Будник, “Темп” Шепетівка – Юрій Панасюк, “Фортеця” Кам’янець-Подільський – Віктор Залісний, “Полісся” Житомир – Олександр Щукін. Відзначено кращого бомбардира турніру Івана Катревича з Шепетівки, найдосвідченіших гравців Валентина Островського з Житомира та Володимира Нікітюка з Кам’янець-Подільського. Приз “чесна гра” отримав Віктор Козійчук з Шепетівки.

Хмельницька обласна федерація футболу

0
репостів
0
репостів