Розділ Спорт

Завершився Фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу»

Автор 30 вересня 2019, 14:23

29 вересня пройшов фінальний день Фестивалю чемпіонів «Відкриті уроки футболу», який проводився у Шепетівці під егідою української асоціації футболу спільно з  Благодійним фондом «Розвиток футболу України» та за підтримки Шепетівської міської ради та Шепетівської  державної районної адміністрації.

Протягом трьох днів 216 учасників фестивалю брали участь у різноманітних тренуваннях та вдосконалювали свої навички. Учасники отримали багато позитивних вражень, знайшли нових друзів та уявили себе справжніми футболістами.

У неділю на стадіоні «Локомотив» відбулась фінальна гра серед команд-учасниць та урочисте нагородження.

Закриваючи дитяче футбольне свято, заступник міського голови Наталія Стасюк привітала учасників з успішним проведенням «Відкритих уроків футболу» та подякувала усім хто долучився до організації фестивалю за плідну співпрацю.

За результатами фінальної гри перемогу здобула команда Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 у складі «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою». Друге місце посіла команда Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІII ступенів №1 ім. М.Островського, а  третє місце виборола команда Шепетівської районної  ДЮСШ «Колос».

Під час нагородження  кожна команда-учасниця отримала від Федерації футболу України у подарунок спортивний інвентар та обладнання на загальну суму 56  тисяч гривень. Усі 12 команд отримали комплекти м’ячів, футболки, маніжки, фішки для тренувань, спортивні костюми для  вчиталелів та інший інвентар. Також командам надали методичні розробки для вчителів та тренерського складу.

Сподіваємось, що подібні спортивні заходи стануть гарною традицією у Шепетівці та будуть важливим фактором у вихованні здорової, щасливої та успішної молоді.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів