Розділ Спорт

Шепетівський полісмен виявився найкращим бігуном на 3000 метрів в області

Автор 19 вересня 2019, 15:24

Сьогодні, 18 вересня, на стадіоні «Поділля» відбувся черговий етап «Динаміади-2019» з легкоатлетичного кросу серед правоохоронних органів та рятувальних служб області.

У командному заліку збірна Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області посіла друге місце, поступившись своїм давнім суперникам у цьому виді спорту — команді Національної академії Державної прикордонної служби України. «Бронзу» здобула команда УСБУ в Хмельницькій області.

В індивідуальній першості кращим у бігові на 5000 метрів став Тарас Чукань, інструктор з особистої безпеки тренінгового центру ГУНП в Хмельницькій області. «Срібло» на дистанції 1000 метрів здобула дільничний офіцер поліції Зарічанського ВП Каріна Яструб, а на 3000 метрів — дільничний офіцер Шепетівського відділу поліції Віталій Швець.

За результатами обласних змагань сформовано команду з легкої атлетики, яка представлятиме Хмельницьку область на загальнодержавному етапі «Динаміади-2019», який відбудеться 9-10 жовтня в Одесі. До неї увійшли і троє працівників поліції. Тож побажаємо колегам успіху!

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

0
репостів
0
репостів