Розділ Спорт

У Шепетівці нагороджували найуспішніших спортсменів минулого року

Автор 13 вересня 2019, 22:14

Сьогодні, 13 вересня,  у переддень відзначення Дня фізичної культури та спорту у малій залі засідань виконавчого комітету Шепетівської міської ради відбулась церемонія нагородження найуспішніших спортсменів та тренерів Шепетівки за підсумками 2018 року.

Юних спортсменів та їх наставників привітали заступник міського голови Наталія Стасюк та начальник відділу з питань фізичної культури та спорту управління у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Шуляк.

Наталія Василівна привітала присутніх та  зауважила, що фінансування галузі у Шепетівці щороку зростає, що відображається на результатах та відкриває нові можливості для спортсменів. Вона зупинилася на числених здобутках шепетівських спортсменів та питаннях, які потребують подальшої плідної роботи.

Посадовці подякували сподвижникам спорту за активну діяльність, завдяки якій формується позитивний імідж міста та побажали нових злетів та  яскравих перемог.

За високий професіоналізм, особистий внесок у розвиток масового спорту, популяризацію здорового способу життя  та з нагоди Дня фізичної культури і спорту переможців та призерів змагань всеукраїнського та міжнародного рівнів та їхніх наставників відзначили Почесними грамотами Шепетівської міської ради та  вручили цінні подарунки та грошові винагороди.

День фізичної культури та спорту в Україні відзначають у другу суботу вересня, яка припадає цьогоріч на 14 вересня. З цієї нагоди у Шепетівці відбудеться фізкультурно-оздоровчого захід «Велодень».

Прес-служба Шепетівської міської ради

Останнє редагування 13 вересня 2019, 22:20
0
репостів
0
репостів