Розділ Спорт

Шепетівський рятувальник виявився найшвидшим на дистанції в один кілометр

Автор 05 липня 2019, 17:22
Олександр Марушкевич Олександр Марушкевич

4 липня відбувся Чемпіонат області серед пожежно-рятувальних підрозділів з легкоатлетичного кросу, на якому вогнеборці Хмельниччини визначили кращих бігунів-атлетів.

Захід відбувся на міському стадіоні «Поділля», де спортсмени на бігових доріжках долали  відстань в 1, 3 та 5 тисяч метрів. Загалом участь у змаганнях взяли 66 кращих спортсменів з усієї Хмельниччини. Серед атлетів – начальники підрозділів, командири відділень, начальники караулів і рядові бійці – представники від кожного району. Тож конкуренція у боротьбі була досить високою. І лише наполегливість, витривалість та жага до перемоги допомогла посісти почесні три сходинки найкращим. Тож 1-ше загальнокомандне місце посіли вогнеборці з Хмельницького, друге дісталось бійцям Аварійно-рятувального загону спецпризначення, а команда з м. Волочиськ у змаганнях стала третьою.

І хоч в командному заліку шепетівчани не потрапили на п'єдестал, але окремі рятувальники таки здобули нагроди. В особистому заліку, дистанцію у кілометр першим подолав шепетівчанин Олександр Марушкевич з результатом 2:59

Легкоатлети-переможці представлятимуть Службу порятунку Хмельниччини на Всеукраїнських змаганнях серед органів і підрозділів цивільного захисту, що проходитимуть 8 вересня у м. Львів та на обласній «Динаміаді-2019» серед правоохоронних органів та рятувальних служб.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

0
репостів
0
репостів