Розділ Спорт

У Шепетівці змагались військовослужбовці та силові структури міста

Автор 01 липня 2019, 17:22

26 червня 2019 року в військовій частині А-3730 проходили змагання серед військовослужбовців та силових структур міста Шепетівка, присвячені Міжнародному Олімпійському дню та дню Конституції України. Участь у змаганнях прийняли сім дивізіонів, від кожного дивізіону була виставлена команда в кількості чотирьох чоловік. Змагалися команди: А2435/2, А1861, Пожежники, Управління, А3159, А2072, А2435/1.

Загальне та безпосереднє керівництво змаганнями покладається на управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Змагання представляють собою виконання комплексу з крос фіту під назвою «МЕРФ» але в спрощеному варіанті:

  • біг 600 метрів,
  • підтягування 25 разів,
  • віджимання від підлоги 25 разів,
  • присід 75 разів,
  • біг 600 метрів (фініш)

Загальнокомандні та особисті місця визначаються за найшвидшим часом проходженням комплексу.

Команди-переможці, перше-друге та третє місце  нагороджені кубками та дипломами. Перше місце посіла команда «Управління» в складі: Рибячук Віктор, Янушевський Олександр, Рожновський Богдан, Волкомут Дмитро. Друге місце посіла команда «А2072» та третє місце команда «Пожежники»

Також відзначаються грамотами та медалями трійка найшвидших. Серед них: перше місце - Кугірко Михайло, друге місце - Рибячук Віктор, третє місце -  Боднар Іван.

Витрати на проведення змагань (медалі, кубки, грамоти) за рахунок управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів