Розділ Спорт

Шепетівські футболісти вийшли до чвертьфіналу Кубку області з футболу

Шепетівські футболісти вийшли до чвертьфіналу Кубку області з футболу Фото Віталія Примака

Відбулися матчі 1/8 фіналу Кубка області з футболу, за підсумками яких сформувалися пари чвертьфіналів. Шепетівський футбольний клуб «Лісівник» приймав на своєму полі нетішинський «Енергетик-Миклуш».

Це була перша стадія Кубка і вже тут сталися певні несподіванки. Насамперед, виліт минулорічного фіналіста - Старокостянтинівського «Случа», через поразку від білогірської «Перлини Поділля», яка виявилася сильнішою, перемігши з рахунком 3:2.

Важким видався матч і для володаря Кубка області-2018 красилівського «Случа», який у Летичеві здолав «Ниву» з рахунком 3:2.

А ось лідер першості області серед команд Прем’єр-ліги – дунаєвецький «Епіцентр», у Городку здолав «Вікторію» з рахунком 3:0, а теофіпольська «Іскра» переграла ФК «Антоніни» 4:0. 

Напруженим видався матч на станції Дунаївці, де місцевий клуб «Крила-Рад-Студениця» приймав «Евеліну» з Ярмолинець. Основний час завершився внічию 1:1, а в серії пенальті влучнішими були дунаєвчани - 3:2.

Нелегкий матч був і у нашого клубу «Лісівник», де за підтримки домашніх трибун, у напруженій боротьбі, вдалося здолати нетішинський «Енергетик-Миклуш» з рахунком 2:1.

Склад учасників 1/4 фіналу:
«Случ» (Красилів) – «Еліта» (Пасічна)
«Іскра» (Теофіполь) – «Лісівник» (Шепетівка)
«Перлина Поділля» (Білогір’я) – «Сокіл» (Соколівка)
«Епіцентр» (Дунаївці) – «Крила Рад-Студениця» (станція Дунаївці)

Півфіналістів визначатимуть за підсумками двох матчів. Перші поєдинки відбудуться 29-30 червня на полях команд, які зазначені першими, матчі-відповіді – 3-4 серпня.

Відео

0
репостів
0
репостів