Розділ Спорт

Шепетівські радіозв'язківці привезли нагороди із всеукраїнських змагань

Автор Наталія Девель 12 червня 2019, 03:14

З 10 по 12 червня в м. Остер Черніговської області відбулися змагання на Кубок України з радіоспорту, радіозв’язку на пристроях малої потужності, «Морзе Раннер» (прийом та передача на комп’ютері) та всеукраїнські змагання серед спортивно-технічних клубів, ДЮСШ, військових та вихованців позашкільних закладів.

Хмельницьку область на цьому великому спортивному заході представляли вихованці Шепетівського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді.Команда та її тренер В.Макаренко отримали велике задоволення від змагань, бо цікаво, весело провели час та вибороли не одну перемогу.

В особистому заліку Дарія Панчук та Іван Левченко посіли перші місця. У загальному ж заліку шепетівська команда показала другий результат.

Тренер шепетівської команди Віра Макаренко отримала Подяку від Державного центру позашкільної освіти за підготовку двох чемпіонів України.

Зокрема, Дарію Панчук відібрано до збірної команди України для участі в чемпіонаті світу, який відбудеться у Болгарії.

Члени шепетівської команди та їхній тренер висловлюють велику подяку Шепетівському спортивно-технічному клубу (директор Микола Окуневич) за фінансову підтримку команди та міському управлінню освіти, адміністрації ЦНТТУМу — за сприяння участі команди у змаганнях.

Останнє редагування 12 червня 2019, 03:19
0
репостів
0
репостів