Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся традиційний «Велодень»

У неділю, 2 червня у Шепетівці відбувся фізкультурно-оздоровчий захід «Велодень», який було організовано управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту міськвиконкому спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Велопробіг стартував о 10.00 годині від площі ім. Т.Г.Шевченка у супроводі поліції та швидкої допомоги. Далі любителі велоспорту рушили вулицею Островського, проспектом Миру, вулицями Залізничною та Героїв Небесної Сотні. Звідти по вулиці Валі Котика попрямували до Новоград-Волинського шосе. Таким маршрутом учасники Велодня дісталися до місця перепочинку, де їх уже чекали члени Шепетівської спілки ветеранів Афганістану зі смачним обідом.

Традиційно, на Велодень приїжджали цілими родинами, компаніями друзів та колег. Участь у фізкультурно-оздоровчому заході взяло близько 150 шанувальників цього виду транспорту та здорового способу життя.

У зоні відпочинку усіх чекали розваги і спортивні ігри, а також козацький куліш та рибна юшка від Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та управління у справах сім’ї, молоді та спорту. Загалом, для відновлення сил велолюбителі з’їли понад 20 літрів козацького куліша та випили 15 літрів рибної юшки.

Організатори «Велодня» дякують усім, хто долучився до заходу: Шепетівській спілці ветеранів Афганістану, Шепетівському ВП ГУНП, швидкій допомозі екстреної медичної допомоги.

Повернувшись до міста, учасники велопробігу роз’їжджалися втомлені, але задоволені весело та корисно проведеним днем.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

Останнє редагування 02 червня 2019, 19:49

Відео

0
репостів
0
репостів