Розділ Спорт

Відбувся баскетбольний турнір присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста В. Длужнєвського

Автор 22 травня 2019, 21:41

17 травня 2019 року відбувся Відкритий чемпіонат Шепетівської ДЮСШ з баскетболу серед юнаків 2006 р.н. і молодших присвячений пам’яті воїна-інтернаціоналіста В.Длужнєвського. Чемпіонат організовано  управлінням у справах сім’ї, молоді спільно з Шепетівською спілкою ветеранів Афганістану та Шепетівською ДЮСШ.

В змаганнях взяли участь команди Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи, Славутської ДЮСШ, Полонської дитячо-юнацької спортивної школи та Шепетівської районної ДЮСШ «Колос».

З вітальним словом до учнів-спортсменів звернулися  заступник голови Шепетівської спілки ветеранів Афганістану Карчевський Ігор Ростиславович.

Після урочистої частини розпочались спортивні змагання.

Інтригою чемпіонату була  гра між   Шепетівською дитячо-юнацькою спортивною школою та  Шепетівською районною ДЮСШ «Колос», в якій команда Шепетівської ДЮСШ у нелегкій боротьбі поступилася Шепетівській районній ДЮСШ «Колос».

В підсумку команди посіли наступні місця:

І місце — Шепетівська районна ДЮСШ «Колос»,

ІІ місце — Шепетівська дитячо-юнацька спортивна школа,

ІІІ місце  — Полонська дитячо-юнацька спортивної школи,

ІV місце — Славутська ДЮСШ .

Команда переможець  та призери чемпіонату нагороджені грамотами та медалями Шепетівської спілки ветеранів Афганістану та баскетбольними м’ячами від управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради.

Ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю всіх загиблих синів і дочок України, вклоняємося їхній мужності.

За матеріалами Відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів