Розділ Спорт

Шепетівчани взяли участь у обласних змаганнях з авіамодельного спорту

Автор 22 травня 2019, 17:47

Участь у змаганнях — чудова нагода для спортивно-технічного зростання та активного і цікавого відпочинку. З цією метою вже не перший рік Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді проводяться обласні відкриті змагання з авіамодельного спорту (кордові моделі). Цього року змагання проводилися 13 травня на базі Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва.

За командну першість змагались 9 команд, за особисту – 33 учасника із 4 міст (Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Шепетівка, Старокостянтинів) та 3 об’єднаних територіальних громад (Гвардійська сільська, Городоцька міська, Летичівська селищна).

Учасники змагань продемонстрували високий рівень майстерності та завзяту дружню боротьбу за перемогу в 4 класах моделей: F-2-A – швидкісний літак, F-2-В – пілотажний літак, F-2-Е – гоночний контурний літак, F-4-В – копія літака абоF-4-В н/к – контурна напівкопія.

За підсумками обласних відкритих змагань учнівської молоді з авіамодельного спорту (кордові моделі):

І місце посіла команда Хмельницького Палацу творчості дітей та юнацтва (тренер-керівник Соколов Геннадій Васильович);

ІІ – команда філії обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді (тренер-керівник Кащук Сергій Леонідович);

ІІІ – команда Городоцького Будинку дитячої творчості (тренер-керівник Харкавлюк Олександр Степанович).

В особистому заліку 12 переможців змагань були нагороджені дипломами та медалями Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді.

Вітаємо переможців та призерів обласних змагань з авіамодельного спорту (кордові моделі) та бажаємо всім успіхів, наснаги і міцного здоров’я.

0
репостів
0
репостів