Розділ Спорт

Шепетівські баскетболістки здобули срібло на чемпіонаті Хмельницької області

Автор 03 квітня 2019, 12:23

29-30 березня у місті Хмельницький відбувся відкритий Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед команд дівчат 2002-2003 р.н. В чемпіонаті взяли участь команди з міст Хмельницького, Кам’янця-Подільського, Полонного та Шепетівки.

Честь Шепетівки захищала команда Шепетівської ДЮСШ у складі: Парфенюк Валерії, Палій Діани, Колесник Дар’ї, Гузанової Маріни, Салової Ольги, Печерської Оксани, Ярощук Діани, Бабак Ульяни, Маковей Марії та Дудар Мілени під керівництвом тренерів-викладачів Григорчука Василя Миколайовича та Гудими Віталія Івановича.

У першій грі команда Шепетівки впевнено перемогла команду з Кам’янця-Подільського. Наступним суперником стала команда з міста Полонного, яку наші баскетболістки впевнено обіграли. У вирішальній грі проти  Хмельницького команда Шепетівки зазнала поразки.

Мiсця розподiлились наступним чином:

  • І місце  Хмельницький
  • ІІ місце Шепетівка
  • ІІІ місце Полонне

Нагадаємо, що магазин футбольного взуття Soccerlife.com.ua пропонує найкраще взуття для футболістів, а також різноманітні аксесуари. Відрядження команди здійснювалося за рахунок управління у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради відповідно до Програми розвитку фізичної культури і спорту.

Останнє редагування 03 квітня 2019, 12:29
0
репостів
0
репостів