Розділ Спорт

Друга гра кубку міста з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 20 вересня 2012, 16:00
У другій грі Кубка міста з футболу зустрічалися команди Динамо (Шепетівське МВ УМВС) та ДПРЧ-21 "Магірус" (Державна пожежна рятувальна частина).
Матч видався дуже цікавим та напруженим. Зі стартовим свистком поженики захопили ініціативу та почали потроху насідати на ворота суперників, що вилилося влученням ними двіччі у перекладину воріт суперника. В свою чергу динамівці грали на контратаках. В одній з таких вилазок їм вдалося заробити пенальті, яке і було реалізовано. На 35 хв. рахунок став 1-0. До кінця першого тайму малюнок гри не змінився. Але вже на початку другого тайму пожежники ще більше прибавили в швидкості, що і призвело до голу на 45 хв. Рахунок став 1-1. Не зменшуючи обертів, на 50 хв. пожежники проводять другий м'яч у ворота суперника - 1-2. Після пропущеного другого голу динамівці постаралися відігратися та відвести гру від своїх воріт. Гра перемістилася більше у центр поля. Нічого не передвіщало біди пожежникам. Команда чітко захищалася і не дозволяла суперникам близько підходити до своїх воріт. Та все ж таки вже на доданих хвилинах у відчайдушній атаці динамівці зуміли зрівняти рахунок - 2-2, який і став фінальним. Згідно регламенту змагань при нічийному рахунку у основний час для визначення переможця командами пробивається по п'ять одинадцятиметрових удари. Кращими в лотереї виявилися динамівці. Рахунок 4-1 на їх користь.
Отже, у наступну середу о 17.00 на стадіоні Локомотив пройде півфінальний матч між командами ВИМПЕЛ (ШВК№98) та ДИНАМО (Шепетівське МВ).
Останнє редагування 20 вересня 2012, 16:05
0
репостів
0
репостів