Розділ Спорт

Розпочався кубок міста з футболу

Автор sportinshepet.at.ua 19 вересня 2012, 17:56

18 вересня грою між командами "Пансіон" та "Сахарний" (район сахарного заводу) розпочався кубок міста з футболу, присвячений Дню міста. У змаганні беруть участь 6 команд: ШВК№98, Локомотив (Локомотивне депо), Динамо (команда Шепетівського МВ УМВС), СДПЧ-6 (пожежники), Пансіон, Сахарний. 

 

Змагання організовано та проводяться спільно відділом у справах сім'ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".

Сама гра між командами "Пансіон" та "Сахарний" виявилася напруженою та безкомпромісною. С  самого початку ритм грі завдавали гравці команди "Сахарний". Вже на 15 хвилині гри Кузнєцов Олександр, краще всіх зорієнтувавшись у штрафній суперника після подачі з кутового, засмутив голкіпера команди "Пансіон". Але не пройшло і хвилини після розведення м'яча з центра поля, як Гуменюк Мішель, протягнувши м'яч майже з центра поля, вийшов віч-на-віч з воротарем та встановив рівновагу - 1-1. Та незабаром на 25 хв. Асєєв Олександр знову вивів команду "Сахарний" вперед - 2-1. Команда "Сахарний" мала ще декілька гарних моментів для збільшення переваги, але спочатку на 35 хвилині Мовсесян Владислав зрівняв рахунок, а вже на 40 хв. Юзвенко Владислав вивив команду "Пансіон" вперед - 3-2. Нажаль у другому таймі забивала лише одна команда. Остаточний рахунок гри 7-2 на користь команди "Пансіон", яка у півфіналі має зустрічатися з командою "Локомотив". 

Головним суддею змагань був Українець Дмитро.

0
репостів
0
репостів