Розділ Спорт

У Шепетівці відбулись змагання з вуличного баскетболу

Автор Олександр Мельник 02 жовтня 2018, 10:48

28 вересня на площі біля виконавчого комітету Шепетівської міської ради шепетівчани та гості нашого міста могли спостерігати за цікавими іграми з вуличного баскетболу (баскетбол 3х3 на один кошик). Це, на імпровізованих  майданчиках зі спеціалізованими переносними баскетбольними щитами, змагалися юнаки та дівчата. Змагання проходили в рамках заходів, присвячених святкуванню Дня міста.

У турнірі серед дівчат взяли участь сім команд: НВК№1-1 (перша команда), НВК№1-2 (друга команда), ЗОШ№3-1 (перша команда), ЗОШ№3-2 (друга команда), НВК№3, НВК№2 та ЗОШ№1. В підсумку, у ході запеклої боротьби перемогу святкувала команда НВК№1-1, яка у фіналі турніру у своєрідному дербі здолала другу команду дівчат НВК№1, яка, відповідно, і стала срібним призером турніру. Склад команди-переможнеці: Парфенюк Валерія, Туровська Аліна, Швець Ольга та Комісарчук Ангеліна. Бронзовим призером турніру стала перша команда ЗОШ№3, яка у матчі за третє місце також здолала другу команду дівчат своєї школи.

У турнірі серед юнаків змагалися десять команд: НВК№1-1 (перша команда), НВК№1-2 (друга команда), ЗОШ№3-1 (перша команда), ЗОШ№3-2 (друга команда), НВК№3 (перша команда), НВК№3 (друга команда), ЗОШ№1-1(перша команда), ЗОШ№1-2 (друга команда), ЗОШ№4 та ЗОШ№6.

В результаті перемогу у турнірі виборола команда ЗОШ№4, у складі: Закреничний Богдан, Свинарчук Богдан, Гончарук Олег та Манійчук Віталій. Друге місце посіла команда ЗОШ№1-1. Третьою стала команда НВК№1-1.

Команди-призери турнірів нагороджені грамотами та баскетбольними м’ячами ХОЦФЗН «Спорт для всіх». Гравці команд-призерів нагороджені грамотами та сувенірами ХОЦФЗН «Спорт для всіх», а гравці команд-переможниць також нагороджені медалями ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано та проведено спільно Хмельницьким обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Шепетівським МЦФЗН «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту виконавчого комітету Шепетівської міської ради та за підтримки Шепетівської ДЮСШ.

0
репостів
0
репостів