Розділ Спорт

"Вимпел" зберігає звання чемпіона міста Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олександр Мельник 23 вересня 2018, 23:35

Відбулися заключні матчі Відкритого чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8 серед чоловічих команд сезону 2018 року.

Так, 18 вересня у грі за третє місце Барс на шість м’ячів Локомотива зумів відповісти лише одного разу: вже до кінця першого тайму рахунок був 4-0 на користь Локомотива. За Локомотив дублями відзначились: Клюз Роман, Матвійчук Олександр та Свірщук Роман. Єдиний гол за Барс на рахунку кращого бомбардира команди Березніцького Івана. Отже, бронзовим призером турніру стала команда «Локомотив».


Реклама: Якщо вам потрібні сальники для ремонту кермової рейки, тоді вам обов'язково треба відвідати інтернет-магазин https://salniki.com.ua/. Окрім широкого вибори різних сальників під різні автомобілі у нас працюють доброзичливі консультанти, які допоможуть вам з правильним вибором. Працюємо як в Україні так і Молдові.


21 вересня у фінальному матчі за перше місце зустрічалися команди «Випел» та «ПЧ-18».  Вже на початку гри Вимпел заробив пенальті. Його чітко реалізував штатний пенальтист команди, а за сумісництвом і основний воротар Сидорчук Олександр. До речі, в цьому турнірі це його другий гол з пенальті. Отже, Вимпел повів у рахунку. До кінця першого тайму, за приблизно рівної гри, рахунок не змінився, хоча команди і мали по декілька гарних моментів для взяття воріт суперника. На перших хвилинах другого тайму ПЧ-18 більш завзятіше пішло уперед: Нагорняк Валентин буквально сам створює спочатку один момент та відразу другий, в якому і зрівнює рахунок – 1-1. Подальші 15 хвилин проходять у постійні боротьбі у центрі поля: команди більше концентруються на захисті власних воріт. Тому і таким неочікуваним стає наступний гол. Швидкому Хохолошу Володимиру вдається продертися лівим флангом та завдати удару по воротах: м’яч попадає в перекладину, відскакує в землю, потім знов попадає в перекладину та вилітає в поле, де його і добиває в ворота Мельник Віталій. Вимпел знову виходить уперед. Можна сперечатися після чийого удару м’яч перетнув лінію воріт та саме після цього голу здалося, що гравці команди «ПЧ-18» зневірилися у своїх силах, щоб ще раз відігратися. За декілька хвилин, не прикритий ніким, з подачі кутового головою забиває Скрипка Максим - 3-1 на користь Вимпела. Остаточну крапку у грі ставить Ситарук Сергій, а Вимпел перемагає з рахунком 4-1 та стає дворазовим переможцем Чемпіонату міста Шепетівки з футболу 8х8. Вітаємо переможця! Команду «ПЧ-18» вітаємо зі срібними нагородами турніру. Порівняно з минулим роком, на п’єдесталі пошани вони піднялися на одну сходину вище.

 Команди-учасники турніру нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Команди-призери також нагороджені кубками управління та центру.

Також грамотами управління та центру нагороджені кращі гравці команд. Ними стали: Давидюк Сергій (Вимпел), Лисак Юрій (ПЧ-18), Козійчук Віктор (Локомотив), Березніцький Іван (Барс), Денисюк Денис (Шанхай), Тихонець Олександр (Фортуна), Демчук Юрій (Цукровик), Попов Віктор (КТУ-ДС Шепетівка).

Кращим гравцем турніру спільним голосуванням команд визнано Давидюка Сергія з команди «Вимпел». Кращим бомбардиром турніру з 8-ма голами в активі став представник команди «Локомотив» Свірщук Роман. Кращий гравець турніру та кращий бомбардир також відзначені грамотами та пам’ятними статуетками від управління.

Турнір організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки Шепетівської федерації футболу.

0
репостів
0
репостів