Розділ Спорт

Відбувся другий тур Чемпіонат Шепетівки з футболу 8х8

Автор Олексадр Мельник 31 серпня 2018, 17:02

У другому турі між собою зустрічалися: Фортуна – Барс, Вимпел – Шанхай, Локомотив – КТУ-ДС Шепетівка та ПЧ-18 – Цукровик.

У групі «А» фортунівці, після поразки в першому турі від Вимпела, для збереження своїх шансів потрапляння у півфінал, повинні були заробляти очки, а ще краще просто перемагати команду «Барс». Вже на початку другого тайму Фортуна, зусиллями Стасюка Олексія (забив 2 голи), Янчука Юрія та Тихонця Олександра, перемагала своїх опонентів з рахунком 4-1. Голом у відповідь відзначився Береза Іван. Здавалося гра зроблена. Та іншої думки були гравці Барсу, які під кінець матчу стали створювати свої гострі моменти у воріт суперника, що в свою чергу не забарилися перерости в голи. Спочатку на 38 хвилині гри відставання до 2 голів скоротив Корецький Олександр, а Плакса Євген голами на 46 та 45 хвилинах гри зрівняв рахунок. Нагадаю, що тайм триває 25 хвилин. Під завершення гри барсівці мали ще декілька гарних моментів, щоб взагалі здобути перемогу та фортуна цього разу була на боці Фортуни. Отже, остаточний рахунок гри 4-4 – бойова нічия.

Друга гра групи «А» видалася не менш цікавою. Шанхай зустрічався з Вимпелом, командою, яка є минулорічним переможцем турніру та вважається фаворитом у цьогорічному турнірі. Та шанхаївці були своєї думки. Вже на 8 хвилині Пирожок Костянтин виводить Шанхай уперед. На 20 хвилині свій гол забили і вимпелівці: дальнім пострілом відзначився Мельник Віталій. Другий тайм проходив за сценарієм першого: на полі точилася жорстка гра, м’яч надовго не затримувався у команд. І знову не пройшло 8 хвилин, як неймовірний м’яч, хоча і не без допомоги рикошету, з дуже гострого кута в дальню дев’ятку забиває Пирожок Костянтин. 2-1 на користь Шанхаю. Та за 3 хвилини Тригуба Віталій зрівнює рахунок. До кінця зустрічі команди мали ще по декілька, здавалося, стовідсоткових моменти, але рахунок більше не змінювався – 2-2.


Реклама: У нашому інтернет-магазині ви знайдете штучні квіти на будь які потреби. Вони прикрашатимуть вашу подію чи ваш заклад довгий час і не вимагатимуть догляду. Продукція відповідає всім екологічним нормам. Прикрасьте ваше життя без турбот нашими штучними квітами.


Отже у групі «А» з 4 очками лідирує Вимпел. По 2 очки мають Барс та Шанхай, 1 очко у Фортуни. Шанси на вихід у другий етап турніру мають всі чотири команди.

У групі «Б» все було не так драматично. Локомотив без проблем, хоча і першим пропустив, розібрався з КТУ-ДС Шепетівка. Остаточний рахунок гри 8-1. Шість голів на рахунку Свірщука Романа, ще по одному разу за Локомотив відзначилися Яіцький Віталій та Ребекевша Олександр. Гол за КТУ-ДС Шепетівка забив Палій Дмитро.

Гра Цуровика з ПЧ-18 вже цього туру могла забезпечити першим, авжеж при їх перемозі, вихід до наступного етапу турніру. Стримавши початковий натиск цукровиків, гравці ПЧ-18 поступово перебрали контроль м’яча, як кажуть, до своїх ніг та на 20 хвилині гри відзначилися голом: замкнув прострільну передачу Куропатва Микола. У другому таймі малюнок гри майже не змінився: ПЧ-18 більше володіє м’ячем та насідає на ворота цукровиків. Це призводить ще до двох голів: спочатку зі штрафного за ПЧ-18 відзначається Забейда Олександр, а остаточну крапку у грі з пенальті ставить Савчук Андрій. Отже, 3-0 – заслужена перемога команди ПЧ-18.

За тур до кінця групового етапу у групі «Б» з 6 очками лідирує Локомотив. Друге та третє місця з 3 очками ділять ПЧ-18 та Цукровик. КТУ-ДС Шепетівка ще не здобуло очок.

Заключні ігри групового етапу пройдуть 4 та 6 вересня на стадіоні «Корчагінець». Початок ігор о 18.00 год. Запрошуємо вболівальників на стадіон.

Більше інформації про турнір (регламент, розклад, команди, турнірна таблиця) на сайті sportinshepet.at.ua в розділі  меню «Чемпіонат міста з футболу 8х8. Сезон 2018 року».

Останнє редагування 31 серпня 2018, 17:12
0
репостів
0
репостів