Розділ Спорт

У Шепетівці відбулися змагання з баскетболу 3 на 3

Автор Олександр Мельник 09 лютого 2018, 13:24

7-8 лютого у Шепетівці пройшли змагання з баскетболу 3 на 3 серед учнівської молоді. Захід присвячений 74-ій річниці визволення м.Шепетівки від фашистських загарбників та в рамках заходів «Спортивна зима».

Змагання проводилися серед юнаків та дівчат у двох вікових групах: гравці 2001-2003 р.н. та гравці 2004 р.н. та молодші.

Загалом у змаганнях прийняла участь 31 команда.

У старшій віковій групі серед дівчат з 7 команд кращою стала команда НВК№1-2. Склад команди-переможнеці: Тодорович Аліна, Парфенюк Валерія, Швець Ольга та Бушинська Вікторія. Друге місце посіла команда школи-гімназії. Третє місце виборола команда НВК№1-1.

У молодшій віковій групі перемогу також святкували представниці НВК№1 у складі: Бабак Ульяна, Маковей Марія та Дудар Мілена. Друге місце посіла команда ЗОШ№3. Третьою стала команда школи -гімназії.

У турнірі серед юнаків старшої вікової групи боротьбу за перемогу вели 10 команд. У напруженій фінальній грі зійшлися команда ЗОШ№1 та команда гостей наших змагань - Чотирбоцької ЗОШ. До останнього команди йшли очко в очко, почергово випереджаючи одна одну. В заключні секунди гри більш влучнішою виявилася команда з с.Чотирбок, яка зуміла вирвати перемогу з рахунком 10-8 та відповідно і стала переможницею змагань.  Склад команди: Ковальчук Назар, Зорін Дмитро, Захарець Вадим та Шамасурян Артур. Друге місце за командою ЗОШ№1. Третьою стала команда НВК№1.

У молодшій віковій групі серед юнаків змагалися 11 команд. В ході цікавої боротьби перше місце виборола команда НВК№1-1 (Ященко Ілля, Остапчук Євген, Колісецький Іван та Руштин Іван). Друге місце посіла команда ЗОШ№3. Третє місце за командою НВК№1-2.

Команди-призери та гравці команд-призерів нагороджені грамотами, гравці команд-переможниць також нагороджені медалями управління у справах сім’ї, молоді та спорту та ШМЦФЗН «Спорт для всіх».

Змагання організовано та проведено спільно ШМЦФЗН «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівською ДЮСШ.

Організатори турніру висловлюють подяку НВК№1 за допомогу проведені заходу.

Останнє редагування 09 лютого 2018, 13:28
0
репостів
0
репостів