Розділ Спорт

З нагоди Дня міста пройшли змагання зі стрітболу

Автор Олександр Мельник 22 вересня 2017, 13:03

Вже скоро, у найближчу неділю, а саме 24 вересня відбудеться одне з найбільших свят Шепетівки, а саме - День його народження.  З нагоди свята 21 вересня пройшли змагання зі стрітболу серед юнацьких команд загальноосвітніх шкіл.

Стрітбо́л — це спортивна командна гра з м'ячем,баскетбол 3х3 на одне кільце. В останній час гра динамічно розвивається та набуває все більше і більше прихильників по всьому світу. Не відстає від даного тренду і Шепетівка.

Змагання проводилися у двох вікових групах: серед юнаків 6-8 класів та юнаків 9-11 класів.

У молодшій віковій групі виявили бажання прийняти участь 6 команд: дві команди НВК№3, НВК№1, ЗОШ№3 та дві команди Чотирбоцької ЗОШ, які представляли ДЮСШ «Колос».

У старшій віковій групі прийняли участь 10 команд: ЗОШ№1, НВК№1, ЗОШ№4, дві команди НВК№3, ЗОШ№3, ЗОШ№8, ЗОШ№6, гості з Чотирбоцької ЗОШ команда «Колос» та команда Судилківської ЗОШ.

Змагання пройшли у дружній та захопливій боротьбі. Видно було, що команди на полі віддавали усі свої сили: подекуди доля гри вирішувалася з перевагою в одне очко. Хотілося б також зазначити і про високий рівень гри, який демонстрували учасники змагань.

В підсумку, у молодші групі перемогу святкувала команда НВК№1, яка у фіналі перемогла команду ЗОШ№3. Третє місце виборола команда «Колос-2». Склад команди-переможнеці турніру: Колісецький Іван, Ругитин Іван, Остапчук Євген та П’ятковський Нікіта.

У старшій віковій групі перемогу святкувала команда ЗОШ№1 у складі: Зелінський Андрій, Капелюх Ярослав, Манійчук Роман та представник Колодій А.Т. Друге місце посіла команда НВК№1. Третє місце виборола команда ЗОШ№4.

Команди-призери турнірів нагороджені грамотами. Команди-переможнеці також вибороли медалі від ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Також грамотами нагороджені кращі гравці своїх команд та кращі гравці турнірів. Кращим гравцем турніру у молодшій віковій групі визнано гравця НВК№1 Колісецького Івана. Кращим гравцем у старшій віковій групі став гравець команди ЗОШ№1 Капелюх Ярослав.

Змагання організовано та проведено спільно управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту, Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ.

Організатори дякують НВК№1 за допомогу в проведені заходу.

Останнє редагування 22 вересня 2017, 13:12
0
репостів
0
репостів