Розділ Спорт

Шепетівські козачата їздили змагатись до Славути

Автор 12 червня 2017, 19:46

Управління освіти виконавчого комітету Славутської міської ради 8 червня 2017 року  організувало наступний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) з категорією «Козачата». На запрошення організаторів участь у грі взяв рій «Шепетівські козачата» з міста Шепетівки. Представляли Шепетівку учні 5-В класу школи-гімназії.

Учасники представили свої команди (чоти), взяли участь у різноманітних спортивних змаганнях, а саме: перетягування канату, гуртовій ходьбі навприсядки, метання м’яча на дальність та влучність, подолання  замінованого поля, доставка боєприпасів, туристичній переправі тощо.

Під час змагань виявились лідери з метання м’яча на відстань. Рекорд в 40 метрів встановив Куценко Богдан, вправно впорались на переправі Чернушич Богдана, Бондарчук Саша, Полець Влад. Найточнішим при метанні м’яча на влучність були Федорук Влад, Чернушич Богдана. На етапі змагань з доставки боєприпасів Котович Север’ян, Шапочук Максим швидко та точно виконували завдання, що додало команді додаткові бали. Найкращими під час подолання замінованого поля були Коцюба Богдан та Куца Женя. Але найбільше всім сподобалося перетягування каната.

Після випробувань учасників гри частували смачним обідом. Усі команди були нагороджені грамотами «За волю до перемоги».

Учні отримали не лише задоволення від живого спілкування з однолітками іншого міста, але й практичні уміння та навички, необхідні майбутнім захисникам Вітчизни.

П’ятикласники ознайомились із історією міста Славути, гарно відпочили під час тренування на тренажерному куточку, що знаходиться на березі міського пляжу.

0
репостів
0
репостів