Розділ Спорт

Шепетівські копи здобули срібло у пам'ятному турнірі з міні-футболу

Цього року минає вже 20 років з того дня, як майор міліції Микола Фошин та сержант Володимир Мельник, працівники відділу по боротьбі з організованою злочинністю Кам’янець-Подільського міського відділу внутрішніх справ загинули під час затримання особливо небезпечних злочинців. У пам’ять про загиблих колег правоохоронці щороку проводять турнір з міні-футболу. Цього року в змаганнях взяли участь команди усіх 10-ти територіальних відділів поліції.

У ході напруженої боротьби перемогу здобули футболісти Кам’янець-Подільського відділу поліції, «срібло» отримали шепетівські правоохоронці, а на третьому щаблі опинилися поліцейські з Городка.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області Валерій Головань вручив переможцям та призерам турніру кубки, грамоти та футбольні м’ячі.

На заході була присутня дочка Миколи Фошина — Валентина, яка також тривалий час працювала в органах внутрішніх справ, а також батько Володимира Мельника Віктор Маркович.

Варто зазначити, що усі ці роки турнір проходить за активної підтримки та сприяння Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ Хмельниччини.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Відео

0
репостів
0
репостів