Розділ Спорт

Завершився Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед юнаків та дівчат

27-29 березня 2017 року у місті Хмельницький відбувся Чемпіонат Хмельницької області з баскетболу серед юнаків та дівчат 2000-2001р.н. Честь Шепетівки відстоювали команда юнаків Шепетівської ДЮСШ ( у складі Шамасуряна Артура, Каюкіна Павла, Бороданя Романа, Капелюха Ярослава, Атамася Віталія, Артеменка Давида, Строюка Богдана, Джери В’ячеслава) та команда дівчат ( у складі Кошелюк Олени, Гороть Катерини, Білас Анастасії, Бушинської Вікторії, Ліпчук Дар’ї, Бабак Ульяни, Туровської Аліни, Попової Ярослави, Брорищук Мирослави).

Так у напруженій боротьбі команда юнаків виборола срібло Чемпіонату Хмельницької області поступившись команді міста Хмельницького.

Команда дівчат зупинилася за крок до п’єдесталу пошани зайнявши 4 місце (програли команді міста Старокостянтинова гру за 3-4 місце).

Вітаємо тренерів викладачів відділення баскетболу Гудиму Віталія Івановича, Григорчука Василя Миколайовича та їх вихованців з успішним виступом на чемпіонаті та бажаємо подальший перемог.

Адміністрація ДЮСШ висловлює слова вдячності управлінню у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради за відрядження команд на чемпіонат.

Відео

0
репостів
0
репостів