Розділ Спорт

Шепетівським хокеїстам не вдалось взяти реванш у Новограді-Волинському

Автор 07 лютого 2017, 16:43
5 лютого у Новограді-Волинському відбувся хокейний турнір в якому взяли участь три команди. Окрім звягельської хокейної дружини, на змагання приїхали команди з с. Стара Чортория (Любарський р-н, Житомирської обл.) та м. Шепетівка. Про деталі поєдинків розповіла місцева ВК-спільнота " Спортивний Новоград".


У першому матчі зійшлись гості турніру, команда з Любарського району та збірна Шепетівки. Впевнену перемогу 7:1 здобули шепетівчани.

В другому матчі хокеїсти Любарського району зійшлись міськ-районною збірною Новограда-Волинського. Перемогу з рахунком 12:4 святкували господарі.

Маючи по одній перемозі, перше місце між собою розіграли команди Шепетівки та Новограда-Волинського. Нагадаємо, що тиждень тому в Шепетівці, команди зіграли між собою товариську гру і тоді звягельчани впевнено перемогли 11:19. Пам'ятаючи про недавню поразку на очах власних уболівальників, шепетівці прагнули взяти реванш, що довели вже в першому періоді, коли заставили звягельчан опинитись у ролі наздоганяючих 2:3. 

Другий період став переломний в ході матчу. Звягельчани зібрались, вирівняли гру і зрівняли рахунок, а після реалізації буліту під завершення другої двадцятихвилинки, лідер збірної Новограда-Волинського Олексій Савин виводить свою команду вперед 5:4.

Третій період звягельчани дотиснули суперника і суддя з фінальним свистком зафіксував вольову перемогу господарів з рахунком 9:6. 

Всі команди отримали нагороди від Новоград-Волинської міської та районної ради, а також від міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх".
0
репостів
0
репостів