Розділ Спорт

Пройшли змагання з лижних гонок

Автор Олександр Мельник 22 січня 2017, 23:46
На відміну від минулих років цьогорічна зима радує усіх любителів зимових видів спорту: хокеїсти мають можливість грати у свою улюблену гру, а любителі лижних видів спорту вже давно проклали свої лижні по всьому парку культури.
20 січня управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та за підтримки дитячо-юнацької спортивної школи в міському парку проводилися змагання з лижних гонок серед юнаків та дівчат. Змагання відбулися в рамках заходів «Спортивна зима». Основною метою заходу була пропаганда здорового способу життя. Змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері. І хоча не всі учасники змогли дістатися фінішу, тому що лижи мають здатність ламатися, але точно, що всі отримали задоволення та багато хто після завершення змагань знову і знову долав лижню. Не втрималися і вчителі фізичної культури, які також вирішили випробувати свої сили та проїхали в змагальному заліку.

В змаганні ж серед юнаків перше місце виборов представник школи-інтернат Грицай Максим. Друге місце здобув також представник школи-інтернат Лисий Мирослав. Третім став учень СЗОШ№2 Джурилюк Богдан. Серед дівчат перемогу святкувала учениця НВК№3 Славицька Вікторія, яка змогла обігнати і багатьох юнаків. Друге та третє місця також вибороли вихованці НВК№3 відповідно Божок Олена та Климко Настя.

Серед чоловіків кращий результат показав Мельник Сергій, а серед жінок – Гетманчук Олена.

Призери змагань серед юнаків та дівчат нагороджені грамотами та медалями.

Організатори заходу дякують за допомогу дитячо-юнацькій спортивній школі та ветерану спорту, багаторазовому учаснику різноманітних змагань з лижних гонок Приходько Василю Івановичу. 

Тож, якщо ви маєте вибір подивитися телевізор чи пройтися на лижах – обирайте останнє!
0
репостів
0
репостів