Розділ Спорт

Серед юнаків та дівчат пройшли змагання з баскетболу

Автор Олександр Мельник 22 грудня 2016, 14:48
З нагоди Свята Святого Миколая та в рамках заходів «Ти зможеш, якщо зміг я», метою яких є залучення дітей до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, формування морально-вольових рис характеру у дітей та розвиток їх фізичних якостей, 20-21 грудня проводилися змагання з баскетболу 3на3 серед команд юнаків та дівчат 9 класів та молодших.
Першими 20 грудня змагалися юнаки: 12 команд загальноосвітніх шкіл міста у напружених поєдинках виборювали право називатися кращими в даному виді спорту. В підсумку, здолавши всю змагальну дистанцію без жодної поразки, перемогу святкувала команда ЗОШ№4 у складі: Гончарук Олег, Осадченко Дмитро, Закриничний Богдан, Пиголь Андрій, представник тренер-викладач Вірченко Олег. Друге та третє місця вибороли команди НВК№3.

У турнірі серед дівчат прийняли участь 7 команд. У запеклій боротьбі перемогу здобула команда НВК№1. Склад переможців: Туровська Аліна, Парфенюк Валерія, Кухарчук Анна, Бабак Ульяна, тренер Григорчук В.М.  Друге місце посіла команда ЗОШ№3. Третє місце виборола команда школи-гімназії.

Гравці команд-призерів нагороджені грамотами управління у справах сім’ї, молоді та спорту та  ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Команди-переможці нагороджені кубками управління.

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівською ДЮСШ.

Організатори заходу дякують НВК№1 за надану допомогу в проведенні заходу.
0
репостів
0
репостів