Розділ Спорт

З нагоди Дня студента пройшли змагання серед студентської молоді

Автор Олександр Мельник 14 листопада 2016, 16:48
Щороку управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» з нагоди Дня студента серед студентської молоді проводяться змагання з настільного тенісу. Цей рік також не став винятком.
Отже, 10 листопада на базі спортзалу НВК№1 зібралася велика кількість бажаючих поборотися за перші місця серед своїх однолітків, були представники: Шепетівського медичного училища, Шепетівського коледжу ПДАТУ, Шепетівського професійного ліцею, РДГУ та представники ГФС клубу фізичної та психологічної реабілітації інвалідів «Доля».

Змагання серед юнаків та дівчат проводилися за системою «мінус два», тобто учасник вибував з боротьби тільки тоді, коли програвав два матчі. На відміну від олімпійської системи, коли учасник відразу після програшу вибуває, в даній системі учасник після першого програшу має ще один шанс поборотися за перше місце, але для цього йому потрібно прикласти вже набагато більше зусиль та, як часто буває, перемогти свого кривдника.

Так і сталося в наших змаганнях.

Ще хотілося б зазначити, що змагання виявилися сильними за складом учасників, багато з яких ще в шкільні роки змагалися між собою в подібних турнірах і ось знову зібралися, щоб виявити сильнішого.

У турнірі серед дівчат прийняли участь 10 представниць прекрасного полу. В підсумку всі призові місця вибороли представниці Шепетівського медичного училища.  Перше місце серед дівчат святкувала Хворостовська Вікторія. Святкувала по справжньому, тому що її крик радості після переможного фіналу чули щонайменше у двох спортзалах НВК№1. І було чому радіти: свій перший матч на турнірі Вікторія програла, але попри все зуміла пробитися до фіналу, де змогла здолати свою кривдницю та заслужено, вже втретє поспіль, стала переможницею наших змагань. Друге місце посіла Войтюк Богдана. Третє місце виборола Колесник Тетяна.

У турнірі серед юнаків за перше місце боролися 16 учасників. У важкому змаганні подібний шлях до того, який здолала Хворостовська Вікторія, пройшов представник Шепетівського професійного ліцею Грушка Олександр. На одній зі стадій він програв Плаксі Євгену (представник РДГУ), але, так як і Вікторія, через нижнє сито відбору, провівши більше матчів, дістався фіналу, де знову зустрівся з Євгеном та переміг його. Одже, перше місце виборов Грушка Олександр. Друге місце посів Плакса Євген. Третім став представник Шепетівського медичного училища Юрчук Андрій.   

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Організатори змагань дякують НВК№1 за допомогу в проведені заходу.
0
репостів
0
репостів