Розділ Спорт

Ветерани змагались у швидких шахах

Автор 03 жовтня 2016, 17:59
З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та в рамках заходів «Спорт для всіх – радість життя» 2 жовтня в міському шаховому клубі «Дебют» пройшов ветеранський турнір з швидких шахів.
У турнірі прийняли участь 10 шахістів поважного віку. Наймолодшому учаснику саме виповнилося 60 років, тоді як найстарші в цьому році вже відсвяткували своє сімдесятидев’ятиліття. Турнір виявився дуже цікавим та багатим на боротьбу, що підтверджується великою кількістю нічиїх. З самого початку лідерство захопив Охрімець Віктор, який в підсумку і посів перше місце, набравши 7½ очок з 9-ти можливих. За друге та третє місця боротьба була більш запеклою. В останньому турі одразу шість учасників претендували на вакантні два призові місця. В підсумку, друге місце з 6½ очками виборов наш гість зі Славути Гіжицький Василь. Третім призером з 6 очками став Береза Петро.

Змагання організовано та проведено Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки федерації шахів м.Шепетівки та управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями центру. Також, на турнір завітали представники державного підприємства «Шепетівське лісове господарство» В.М Сасюк. та П.К Миронюк., які вручили призерам змагань грошові призи.
Останнє редагування 03 жовтня 2016, 18:05
0
репостів
0
репостів