Розділ Спорт

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей пройшов ряд спортивних заходів

Автор Олександр Мельник 02 червня 2016, 21:09
31 травня у спортзалі НВК№1 пройшов цікавий турнір з баскетболу 1на1 серед юнаків, а в сам день захисту дітей 1 червня в міському парку усі бажаючі дітки могли позмагатися у змаганнях з дартсу, стрибках на скакалці та набиванні м’яча, отримавши при цьому призи. Але все по черзі.
Турнір з баскетболу у форматі 1на1 був новим видом змагання для більшості учасників. Але, забігаючи наперед зазначимо, що даний індивідуальний вид змагання виявився цікавим та видовищним спортом: спортсмени мусять покладатися тільки на свої сили, вміння та розум. Змагання проводилися у двох вікових групах: серед юнаків 6-8 класів та юнаків 9-11 класів.

За підсумками двох турнірів кращими  у молодшій групі стали:

1 місце – Гончарук Олег (8клас, ЗОШ№4), який пройшов усю дистанцію без поразок.

2 місце – Закриничний Богдан (8 клас, ЗОШ№4)

3 місце -   Фещин Ілля (8 клас, НВК№1)

Також у молодшій групі хотілося б відзначити учня 6 класу НВК№1 Колісецького Івана, який продемонстрував гарну та змістовну гру, набравши однакову кількість очок зі срібним та бронзовим призером турніру, але за додатковими показниками посів лише 4 місце. Загалом у молодшій групі за перемогу змагалися 13 учасників, велика група з яких – це учні 6 класу ЗОШ№6,  які поки що роблять свої перші кроки у баскетболі. Також були представники і від ЗОШ№1.

У старшій віковій групі  десять юнаків були поділені на дві підгрупи, з яких  до фінального турніру потрапляли тільки по двоє найкращих.

В підсумку у цікавій та видовищній боротьбі перемогу святкував учень  10 класу Каюкін Павло. Друге місце посів учень також 10 класу ЗОШ№3 Бородань Роман. Третім став представник судилківської ЗОШ Юзьков Тарас (11 клас). Нажаль через стару травму не зміг у фіналі проявити себе Джеря В’ячеслав, який перд цим у своїй підгрупі посів беззаперечне перше місце.


Призери змагань нагороджені грамотами та медалями ШМЦФЗН «Спорт для всіх».


Самі змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту, ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та Шепетівською ДЮСШ.    

1 червня у міському парку проводилися змагання з дартсу, набивання м’яча та стрибках на скакалці.  Загалом у спортивних заходах взяли участь більше 80 юнаків та дівчат. До участі допускалися усі бажаючі. Учасники, які показували гарний результат, отримували солодкі подарунки від відділу сім’ї, молоді та спорту. Переможці у своїх видах отримали призи від ШМЦФЗН «Спорт для всіх».
Останнє редагування 03 червня 2016, 11:35
0
репостів
0
репостів