Розділ Спорт

Команда села Городище здобула срібло у змаганнях юних рятувальників

В період з 18 по 23 травня поблизу села Черче Чемеровецького району проходив одинадцятий обласний збір – змагання юних рятувальників «Школа безпеки». Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.
У змаганнях прийняли участь 19 команд з різних районів та міст області. Організаторами змагань виступили Головне управління ДСНС України у Хмельницькій області, Департамент освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації, Управління з питань цивільного захисту населення Хмельницької обласної державної адміністрації, Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області.

Програма змагань передбачала проходження рятувально-прикладної дистанції «Пошуково-рятувальні роботи в зоні техногенної аварії» та дистанції «Рятувальні роботи в умовах природного середовища».

І вкотре учасники змагань здивували та порадували, показавши неабиякі вміння та навички щодо дій в умовах надзвичайних ситуацій. Діти вправно проводили рятувальні роботи на воді, демонстрували вміння подавати воду за допомогою пожежного ствола, долали заболочену місцевість по жердинах, евакуйовували постраждалого із зони зараження та надавали йому долікарську допомогу.

В ході проведення усіх етапів відчувалась командна підтримка, згуртованість, прагнення перемогти.

У загальному заліку призові місця розподілились наступним чином:

І   місце – команда міста Славута;

ІІ  місце – команда с. Городище Шепетівського району;

ІІІ місце – команда Полонського району.

Переможці  отримали від організаторів кубки, медалі та грамоти. А команда міста Славута матиме честь представляти Хмельницьку область на ХІ Міжнародних (ХVІ Всеукраїнських) змаганнях юних рятувальників «Школа безпеки».
Останнє редагування 24 травня 2016, 17:59

Відео

0
репостів
0
репостів