Розділ Спорт

Відбулися чемпіонати міста з шахів серед юнаків та дівчат

Автор Олександр Мельник 29 січня 2016, 17:40
Слідом за чемпіонатом міста з шахів серед чоловіків, який завершився в грудні минулого року та паралельно з чемпіонатом міста серед ветеранів, який ще триває та зібрав 14 учасників, з 26 по 28 січня в міському  шаховому клубі «Дебют» проходив чемпіонат міста Шепетівки з шахів серед юнаків та дівчат.
За звання наймолодших чемпіонів міста за шахівницями змагалися представники різноманітних навчальних закладів міста. Боротьба проходила в цікавому та безкомпромісному руслі: лише в першому турі у юнаків була зафіксована одна нічия, як згодом з’ясувалося, між чемпіоном та срібним призером змагань. Самі змагання пройшли у дружній та теплій атмосфері.

В підсумку чемпіонкою міста серед дівчат стала представниця Шепетівського медичного училища Лис Анна. Друге місце посіла учениця ЗОШ №4 Калашнікова Людмила. Третьою стала учениця НВК№1 Міняйло Анна.

Серед юнаків з 6½ очками з 7-и можливих чемпіоном міста став учень НВК№3 Шпак Олександр. Друге місце посів також представник НВК№3 Мостовий Олександр (5½ очок). За третє місце точилася запекла боротьба між учнями НВК№1 Тодосієм Тарасом та Федорко Андрієм. Обоє в підсумку набрали по 5 очок, але, з врахуванням додаткового показника коефіцієнта Бухгольця (сума очок, що набрали суперники претендентів на місце), срібним призером змагань став Тодосій Тарас.

Кращим серед юнаків 2004 р.н. та молодших став найменший учасник змагань 2007 р.н. учень ЗОШ№1 Нижній Антон (4 очка).

Змагання організовано та проведено Шепетівський міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки відділу у справах сім’ї, молоді та спорту та федерації шахів міста Шепетівки.
0
репостів
0
репостів