Розділ Спорт

Шепетівчани гідно виступили на відкритому Чемпіонаті області з легкої атлетики

Автор Л.І. Кушнір 26 січня 2016, 22:47
19-20 січня 2016 року у місті Хмельницькому відбувся відкритий Чемпіонат Хмельницької області з легкої атлетики 2016 року в приміщенні.
Боротися за чемпіонство приїхало понад 15 команд, загальна кількість учасників становила 140 чоловік. Не лишилися і осторонь цього свята королеви спорту і Шепетівські легкоатлети. Команду Шепетівської дитячо-юнацької спортивної школи склали 13 найкращих спортсменів. В напруженій боротьбі наша команда виборола 5 загальнокомандне місце набравши у підсумку 237,5  очок, показавши такі результати:

Гарзель Олександра - чемпіонкоа Хмельницької області на дистанції 800 метрів серед жінок, бронзова призеркоа на дистанції 60 метрів серед жінок(тренер-викладач Іванюк М.М.)

Романюк Тетяна - чемпіонка Хмельницької області на дистанції 200, срібна призерка  на дистанції 60 метрів серед жінок( особисто тренується)

Грига Андрій - чемпіон Хмельницької області на дистанції 200 метрів серед юнаків(тренер-викладач Григорчук Л.В.)

Токарєва Дар’я виборола срібло чемпіонату на дистанції 800 метрів та бронзу на дистанції 60 метрів з бар’єрами серед дівчат (тренер-викладач Вірченко О.А.)

Гончарук Олег здобув бронзову нагороду у потрійному стрибку(тренер-викладач Іванюк М.М.)

Пільноватих Нікіта став срібним призером на дистанції 400 метрів серед чоловіків (тренер-викладач Романюк Т.Ю.)

Лєвандовська Наталія виборола бронзову нагороду у штовханні ядра (тренер-викладач Вірченко О.А.)

Команда юнаків у складі: Григи Андрія, Васільєва Максима, Гончарука Олега та Атамася Віталія стали чемпіонами Хмельницької області з естафетного бігу 4х168 м.

Грига Андрій увійшов до складу збірної команди Хмельницької області з легкої атлетики та буде захищати честь Хмельниччини на Чемпіонаті України серед юнаків 1999 р.н. і молодший, який відбудеться 29-31 січня 2016 року у місті Запоріжжя.

Вітаємо наших легкоатлетів та їх тренерів та бажаємо тільки впевнених перемог на як на дистанціях  так і у житті.

Відео

0
репостів
0
репостів