Розділ Спорт

Шепетівські футболісти повернулись із Теофіполя не з пустими руками

Автор 09 січня 2016, 00:01
В понеділок, 4 січня, в Теофіполі Хмельницької області пройшов турнір з футзалу, присвячений пам'яті гравця Прем'єр-ліги Павла Худзіка, котрий трагічно загинув в березні 2015р.
Минулого року в цій порі уродженець Теофіполя Худзік Павло вдруге традиційно організовував турнір та сам брав участь у ньому. Цього разу вшанувати його пам'ять прийшли місцеві жителі, рідні та друзі-футболісти, а також відбулися матчі серед шести команд.

У футбольних змаганнях третє місце у серії пенальті над іменитими Друзями Павла Худзіка здобула АРС-Кераміка з Тернополя. Перехідний кубок справедливо дістався минулорічним фіналістам — команді з Лановець, котрі в нелегкій боротьбі у фіналі здолали Темп з Шепетівки.

Учасники та гості вдячні організаторам та спонсорам, серед котрих: брат Павла Худзіка — Ігор, друг з дитинства, працівник АРСу — Борисевич Максим, начальник районного відділу молоді та спорту — Галина Сергіївна Лірук і спорткомплекс Цукровик в Теофіполі. А також віримо, що такий незабутній захід, що вшановує пам'ять відомого футболіста та об'єднує людей з різних регіонів, буде мати продовження.
Останнє редагування 10 січня 2016, 01:28
0
репостів
0
репостів