Розділ Спорт

Відбулася відкрита спартакіада серед військовослужбовців

Автор Олександр Мельник 07 грудня 2015, 17:17
З нагоди Дня Збройних Сил України щороку у нашому місті проходить відкрита спартакіада серед військовослужбовців. Ось і цьогоріч з 28 листопада по 4 грудня шість команд змагалися у шести видах спорту. Участь у спартакіаді взяли: в/ч А 4127 (3 містечко), в/ч А 2375 (5 містечко), Шепетівське відділення поліції, Шепетівська виправна колонія №98, ДП «Шепетівський ремонтий завод» та команда 21 ДПРЧ ДСНС України в Хмельницькій області (якщо простіше, то пожежно-рятувальна частина).
Як вже зазначалося , команди боролися у шести видах змагань, а саме: перетягування канату, футзал, настільний теніс, поштовх гирі з двох рук (гирі по 24 кг.), підтягування, стрільби (вправа ПМ-1).

У змаганнях визначався переможець в командному заліку та, в тих де це можливо, в особистому також.

Першими відбулися цікаві змагання з перетягування канату. Команди складалися з п’яти основних учасників та двох запасних. В підсумку перемогу святкувала команда ШВК№98. Друге місце посіла команда 21 ДПРЧ. Третє місце виборола команда Шепетівського відділення поліції.

В змаганнях з футзалу знову перемогу святкувала команда ШВК №98. Другою стала команда Шепетівського відділення поліції. Третє місце посіла команда ДП «Шепетівський ремонтний завод».

У турнірі з настільного тенісу від кожної команди змагалося по двоє представників. В підсумку перемогу виборола команда ДП «Шепетівський ремонтний завод». Другою стала команда в/ч А 4127. Третє місце посіла команда Шепетівського відділення поліції.

В особистому заліку не було рівних представнику ДП «Шепетівський ремонтний завод» Калмикову Олександру. Срібним призером став представник Шепетівського відділення поліції Остапчук Анатолій. Бронзу виборов представник в/ч А 4127 Войтюк Роман.

У змаганнях з поштовху гирі перемогу святкувала команда Шепетівського відділення поліції. Другою стала команда ШВК №98. Третє місце посіла команда в/ч А 4127.

В особистому заліку переможцем став Стефанчук Сергій (Шепетівське відділення поліції). Друге місце посів Білокопитов Іван (в/ч А 2375). Третє – Рябой Ігор (ШВК №98).

У підтягуванні перше місце посіла команда в/ч А 2375. Друге місце посіла команда 21 ДПРЧ. Третє місце виборола команда ШВК №98.

В особистому заліку у змаганнях з підтягування перемогу святкував Теслюк Микола (21 ДПРЧ). Другим став  Дмітрієв Станіслав (в/ч А 2375). Третє місце посів Качур Антон (ШВК №98).

В змаганнях зі стрільб (вправа ПМ-1) від кожної команди змагалося по чотири учасники. В підсумку перше місце виборола команда ШВК №98. Другою стала команда Шепетівського відділення поліції. Третє місце посіла команда в/ч А 4127. В особистому заліку з 92 очками зі 100 можливих перемогу виборов Ліончук Юрій (Шепетівське відділення поліції). Друге місце з 90 очками посів Васильчук Віталій (ШВК №98). Третім з 88 очками став Дворак Андрій (Шепетівське відділення поліції).

Отже, в підсумку, в загальному заліку перемогу, в друге поспіль та в четверте загалом,  святкувала команда ШВК №98. Друге місце посіла команда Шепетівського відділеня поліції. Третьою стала команда в/ч А 4127.

Призери у всіх видах змагань нагороджені грамотами, в особистому заліку – також медалями. Команди-переможнеці в футзалі та в загальному заліку нагороджені кубками.

Змагання організовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Організатори заходу дякують Шепетівській дитячо-юнацькій спортивній школі, Шепетівському відділенню поліції, в/ч А 4127 та всім небайдужим, які надали допомогу у проведенні данного заходу.  
0
репостів
0
репостів