Розділ Спорт

Відбулись змагання з настільного тенісу присвячені Дню студента

Автор Олександр Мельник 13 листопада 2015, 14:26
12 листопада пройшли щорічні змагання з настільного тенісу серед студентської молоді міста. Змагання присвячені Дню студента. Молодь визначала кращого серед юнаків та дівчат. 
Турнір серед юнаків проводився за системою «мінус два». Тобто, учасник вибував з боротьби за перше місце після двох матчевих поразок. В підсумку, серед юнаків перемогу святкував учень НВК№2 Миколюк Сергій. Здавалося б, яке відношення може мати учень до студентів, але одне вакантне місце у турнірі (один учасник був без пари) та велике бажання майбутнього переможця, посприяли включенню Сергія до турніру. І він повністю скористався своїм шансом. Друге місце виборов студент Шепетівського коледжу ПДАТУ Мельничук Роман. Третім став також студент Шепетівського колледжу ПДАТУ Ліцоєв Роман.

Турнір серед дівчат проводився за коловою системою. У нелегкій та безкомпромісній боротьбі перемогу святкувала студентка Шепетівського медичного училища Колесник Тетяна. Друге місце посіла її подруга, також представниця Шепетівського медичного училища Хворостовська Вікторія. Третє місце виборола студентка Шепетівського колледжу ПДАТУ Голюк Антоніна.

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями.

Змагання оргнанізовано та проведено спільно відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’янаселення «Спорт для всіх».

Організатори заходу дякують Шепетівській дитячо-юнацькій спортивній школі за надане приміщення та інвентар для проведення змагань.
0
репостів
0
репостів