Розділ Спорт

Відбулися змагання з триборства серед військових та силових структур міста

Автор 21 лютого 2012, 02:09

Щороку серед військових та силових структур міста з нагоди річниці визволення м.Шепетівки від німецько-фашистських загарбників в нашому місті проводяться змагання зі стрільб (вправа ПМ-1). Організаторами змагань виступають спільно Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та відділ у справах сім’ї, молоді та спорту. За побажаннями учасників цього року змагання були ускладненні. Замісь одного виду спорту учасники змагалися у трьох видах: підтягуванні, поштовху гирі (24 кг. з двох рук) та стрільбах (вправа ПМ-1).

Отже відбулись змагання з триборства. Участь у змаганнях прийняло п’ять команд: Лінійного відділу міліції на ст.Шепетівка, Шепетівського МВ УМВС, в/ч А 3730, в/ч А 4127 та в/ч А 0757. Команди складалися з чотирьох чоловік. Основною умовою змагань було те, що кожен з учасників команди приймав участь у всіх видах змагань. Заміни були заборонені. Змаганя відбулися в один день – 18 лютого. Боротьба виявилася дуже цікавою та напруженою. Важко бути універсалами у всіх видах і після складних фізичних навантажень приступати до стрільб, але як продемонстрували дані змагання у нашому місті чимало богатирів. Але все по почерзі.

В командному заліку перемогла команда Лінійного відділу міліції на ст.Шепетівка, яка була кращою в стрільбах, посіла друге місце в підтягуванні та четверте в поштовху. Лише на один бал відстала від переможця змагань команда в/ч А 4127, яка посіла друге місце в стрільбах та треті місця в підтягуванні та поштовху гирі. Важче було з визначенням бронзового призера. Три команди претендували на це місце. Врахувавши всі показники, третє місце поділили команди в/ч А 3730 та в/ч А 0757.

В особистому заліку, за підсумками усіх видів змагань, кращим з 9 балами став представник ЛВМ на ст. Шепетівка молодший лейтенант міліції Гнатюк Олег (1-2 місце в стрільбах, 2 місце в підтягуванні та 5 місце в поштовху). Друге місце з 19 балами посів також представник ЛВМ на ст. Шепетівка сержант міліції Степанюк Ярослав. Третє місце з 23 балами виборов представник в/ч А 4127 капітан Нестерович Руслан.

Призери змагань нагородженні грамотами та медалями. Команда-переможець виборола кубок. Організатори змагань дякують ЛВМ на ст. Шепетівка, в/ч А 4127 та Шепетівському МВ УМВС за допомогу в організації заходу.

0
репостів
0
репостів