Розділ Спорт

Спортивні заходи з нагоди Дня міста

Автор Олександр Мельник 28 вересня 2015, 19:15
27 вересня на свято Дня народження нашого міста Шепетівки до нас завітали представники Хмельницького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». За підтримки ШМЦФЗН «Спот для всіх» та відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ними було проведено змагання з гри «ЮКА» (різновид футболу) та дартсу.
Спортивна гра «Юка» — це круговий майданчик довжиною 30м. Всередині майданчика намальоване коло, де встановлюється юка (кегля). Основна мета цієї гри — збити юку, яка знаходиться в середині майданчика, іншими словами – це і є гол. У спортивних змаганнях з гри "Юка" взяло участь близько 14 команд юнаків 10-12 років; взагалі можуть брати участь діти від 3–5 років, підлітки, дорослі та люди похилого віку, спортсмени з різними фізичними вадами. Команди складаються з двох чоловік. Матч між командами триває 7 хвилин. Змагання проводилися за кубковою системою.

У змаганнях з гри "Юка" призові місця розподілилися наступним чином:

1 місце - команда «Вінер» (Вітвіцький Ілля, Шамрай Андрій)
2 місце - команда «Дніпро» (Швець Дмитро, Безкоровайний Максим)
3 місце - команда «Олімп» (Редько Сергій, Михайловський Антон)


Також, усі бажаючі могли випробувати себе у влучності з метання дротиків у грі "Дартс".

У змаганнях з дартсу серед юнаків призерами стали: 

1 місце - Вітвіцький Ілля
2 місце - Шамрай Андрій
3 місце - Ісаєнко Дмитро

Серед дівчат: 
1 місце - Левандовська Наташа
2 місце - Консевич Валерія
3 місце - Гетманчук Діана

Призери змагань з гри «Юка» отримали грамоти та футбольні м’ячі від обласного центру. Призери змагань з дартсу серед юнаків та дівчат також отримали грамоти та вимпели обласного центру.
0
репостів
0
репостів