Розділ Спорт

Відбулася фізкультурно-оздоровча акція «Велодень», присвячена пам’яті загиблих у Другій світовій війні

Автор Олександр Мельник 08 травня 2015, 14:46

7 травня вулицями нашого міста пройшла фізкультурно-оздоровча акція «Велодень», присвячена пам’яті загиблих у Другій світовій війні.

Основними цілями та завданнями Акції були:

  • вшанування пам’яті воїнів загиблих у Другій світовій війні, шляхом відвідання пам’ятників та братських могил;
  • популяризація здорового способу життя;
  • популяризація велосипеду, як екологічно чистого виду транспорту;
  • підвищення мотивації у населения до пересування на велосипедах;
  • сприяння розробці та втіленню в життя програми з облаштування вело доріжок в Україні;
  • ознайомлення дітей з правилами дорожнього руху на велосипеді;
  • звернення уваги велосипедистів на обов’язковість дотримання правил дорожнього руху.

Стартував велопробіг о 14.00 біля меморіального комплексу «Вічний вогонь». Нажаль, несприятлива погода не дозволила усім бажаючим взятии участь у заході, але всі кого не відлякав дощ з великим натхненням проїхали вулицями міста. Жителі міста також дружньо вітали учасників акції, підтримували їх.

До речі, якщо ви шукаєте велосипед для своєї дитини, то радимо звернути увагу на дитячі велосипеди Shimano, адже це надійна якість від виробника. Більше 40 гірських моделей велосипедів в каталозі для підлітків від 10 до 18 років https://baby-voyage.com.ua/g29841798-podrostkovye-velosipedy-shimano. Ми пропонуємо тільки оригінальні моделі з сертифікатами якості. Наші велосипеди займають лідируючі позиції на світовому ринку. Забезпечуємо якісний сервіс, 3 роки гарантії і післягарантійне обслуговування техніки. Доставка зручним способом в будь-який регіон України - до 3 днів.

В завершення заходу, усім учасникам були роздані памятки-поради, як правильно та безпечно поводитися на дорозі велосипедисту. Учасникам, а особливо дітям, захід дуже сподобалася і вони вясловили пропозицію в майбутньому не раз влаштовувати подібні велопробіги.

Організаторами акції виступили спільно відділ у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Останнє редагування 25 березня 2020, 00:50
0
репостів
0
репостів