Розділ Спорт

Відбувся турнір з баскетболу серед дівчат

Автор Олександр Мельник 24 березня 2015, 16:02
Можливо трішки і з запізненням, але, все ж таки, 20 березня на базі спортзалу НВК№1 пройшли змагання з баскетболу серед дівчат, присвячені Міжнародному жіночому дню.
У турнірі прийняли участь чотири команди: НВК №1 (молодші), збірна ДЮСШ-НВК№1, ЗОШ№8 та команда гостей Чотирбоцької ЗОШ. Змаганння проводилися за кубковою системою з визначенням всіх місць. 

Символічно, що в цей день відзначалося інше цікаве свято – Всесвітній день щастя. Спостерігаючи за запеклою боротьбою, яка точилася  на майданчику, можна було бачити, що незважаючи на труднощі та потребу віддавати всі свої сили для боротьби - діти були щасливі. І хоча юридично переможцями всі не можуть бути, але фактично було все саме так.

Повертаючись до юридичних підсумків турніру, зазначимо, що переможцем змагань стала команда збірної НВК№1-ДЮСШ. Друге місце посіла команда гостей – команда Чотирбоцької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Третє місце виборола команда ЗОШ №8.

Команди-призери нагороджені грамотами відділу у справах сім’ї, молоді та спорту. Команда-переможець також виборола кубок. Від ТОВ «Шепетівка-компані» були встановлені грошові командні призи та грошовий приз кращому бомбардиру турніру – ним, з 30 забитими очками, стала гравець команди НВК№1-ДЮСШ Лис Анна.

Змагання організовано та проведено спільно Шепетівською дитячо-юнацькою спортивною школою, відділом у справах сім’ї, молоді та спорту та Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Особливо хотілося б відзначити та подякувати тренерам ДЮСШ: Василю Григорчуку, Віталію Гудимі та Тетяні Романюк.
0
репостів
0
репостів