Розділ Спорт

Важкоатлети Шепетівської ДЮСШ стали найкращими в області

Автор Романюк Т.Ю. 26 грудня 2014, 13:07
20-21 грудня 2014 року у місті Кам’янець-Подільський відбувся Кубок області з важкої атлетики в окремих вправах та Всеукраїнський турнір присвячений пам’яті К.П. Нагачевського. Участь у якому взяли 10 команд та понад 100 спортсменів, які прибули з усіх куточків Хмельниччини, щоб здобутий кубок та звання найсильніших.
У напруженій боротьбі команда Шепетівської ДЮСШ виборола І загальнокомандне місце, показавши такі результати: учениця ЗОШ№4, Іванна Духно, І місце; учень НВК№2, Богдан Ругініс, І місце; учень ЗОШ№3, Сергій Колесник, І місце; учениця ЗОШ№4, Вікторія, Адамова, І місце; учениця спецшколи інтернату, Світлана Ващук, ІІ місце; учениця ЗОШ№1, Аня Чешихіна, ІІ місце.

Слід зазначити що Богдан Ругініс та Сергій Колесник у своїх 12 та 10 років виконали нормативи ІІ дорослого розряду - це дуже високий показник для спортсменів тим паче у такому віці. Вітаємо тренера-викладача з важкої атлетики Медведя Володимира Івановича з вдалим виступом його вихованців та бажаємо подальших успіхів на спортивній арені.
0
репостів
0
репостів