Розділ Спорт

Турнір із кульової стрільби присвячений пам’яті Ярослава Давидова

Автор 26 листопада 2014, 22:34
Вчора відбувся турнір із кульової стрільби, присвячений пам’яті воїна, який загинув під час АТО — Ярослава Давидова. Змагання ініційовані відокремленим підрозділом ГО «Хмельниччина. Самооборона і контроль» та спортивною громадськістю міста.
На турнір завітали батько героя Олег Давидов, заступник міського голови Юрій Вахоцький, керівник відокремленого підрозділу ГО «Хмельниччина. Самооборона і контроль» Євген Ступак, класний керівник Ярослава, громадські діячі.

Відкриваючи змагання, заступник з гуманітарних питань подякував батьку Ярослава за те, що він виховав справжнього патріота, а також зазначив, що пам'ять про його сина буде жити доти доки ми будемо пам’ятати про його героїчний подвиг, який він здійснив захищаючи свою Батьківщину, а його героїчний вчинок буде надихати не одне покоління його земляків.

Серед учасників турніру були учні НВК №З та учні професійного ліцею. Змагання пройшли у запеклій боротьбі. Перемогу отримав учень професійного ліцею Коваль Володимир, який набрав 69 балів, срібним призером став учень НВК №3 Дячук Юрій з результатом у 67 балів, почесне третє місце отримав також учень військового ліцею Шпак Олександр з 63 заліковими балами.

Турнір завершили виконанням українського гімну.
0
репостів
0
репостів