Розділ Спорт

Біла тура

Автор 30 січня 2012, 22:57
Змагання з шахів «Біла тура» Змагання з шахів «Біла тура»

З 24 по 26 січня у шаховому клубі «Дебют»ДЮСШ проходили щорічні змагання з шахів серед команд шкіл міста «БІЛА ТУРА». Змагання проводяться ШМЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту. До участі у змаганні допускаються учасники не старші 14 років. Команди складалися з трьох  чоловік: два хлопчики та одна дівчинка.

 

Турнір проходив у цікавій боротьбі. В підсумку переможцем змагань стала команда СЗОШ№2, лише на пів-очка від них відстала команда НВО№2. Третє місце посіла команда НВК№3.

Також були визначенні кращі в особистому заліку по дошках. На першій дошці перше місце посів представник команди НВО№2 Булгаков Дмитро, другим став учень СЗОШ №2 Царик Ілля, третє місце за Шпаком Олександром учнем НВК№3. На другій дошці не було рівних знову ж таки представнику команди НВО№2 Тарасюку Дмитру, другим був учень НВК№3 Мостовий Олександр, третє місце, лише за додатковими показниками, у представника СЗОШ№2 Козачука Григорія. Серед дівчат кращою стала представниця СЗОШ№2 Царик Оксана. Друге місце за ученицею НВК№2 Федорчук Ольгою.

Всі призери отримали грамоти, а учасники всіх команд нагороджені солодкими подарунками.

sportinshepet.at.ua

0
репостів
0
репостів